- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk günden beri anlamıştımtabisi
Aaa benim tenceremde minik boy kilo tutuyorda saç ve ten rengi hariçyalnız gerçekten bakıyorum verilen hiç bi ipucu bana çıkmıyo yoksa ben kimsenin kapağı değilmiyim
MIhtar senin miniş yazıların hariç
benim kapağımda yok galiba.. ya da biz çok mu yazıyoruz acabayalnız gerçekten bakıyorum verilen hiç bi ipucu bana çıkmıyo yoksa ben kimsenin kapağı değilmiyim
MIhtar senin miniş yazıların hariç
senin minik hariç diğer ipucular tutmadı zatenAaa benim tenceremde minik boy kilo tutuyorda saç ve ten rengi hariç
ben yazarım yoksa heyecanım kaybolurbenim kapağımda yok galiba.. ya da biz çok mu yazıyoruz acaba
yok artık burdayım yaBenim kapağım da yok
Beni fiii tarihinde elememiş miydin
ay ne güzel şeyler yazmışsın şanslı bi tencereBirazda tenceremin annesini öveyim okadar doğal ve içten birisi ki iyiki benim tencerem bana çıkınca sanki yakın bir arkadaşıma ve kızıma hediye alacakmış gibi hissettim. Umarım hediyelerimi beğenirler.
Canım boy kilo derken aşağı yukarı bir tahmindi hemen eleme bence kendinisenin minik hariç diğer ipucular tutmadı zaten
ben yazarım yoksa heyecanım kaybolur
Aaa ayni benBirazda tenceremin annesini öveyim okadar doğal ve içten birisi ki iyiki benim tencerem bana çıkınca sanki yakın bir arkadaşıma ve kızıma hediye alacakmış gibi hissettim. Umarım hediyelerimi beğenirler.
Tuttum tuttum
Sen bana çıktınAaa ayni ben
cıkssss sen değilsinCanım boy kilo derken aşağı yukarı bir tahmindi hemen eleme bence kendini
eleyemiyom ya içime bi kurt düşürdünL Leydiminik ele kuşum beni boşa yorulma diyorum sana
Geçen seferde inanmadınız bana şimdi de kimse inanmıyo yaaa
Devreler yanmışken alın size devresi yanan biri daha