- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eneeeee ne büyük heyecan helallllKızlar hakkınızı helal edin bir saat sonra baba dağlarında paraşütle atlıyorum
Kaçtın sandım yakalanıncaBurdayim gulum nehirin kontrolu vardi ona gittim birazda gezdik analikizli
valla bende kendimden suphelenmiye basladim suphelenwbilirsin benden
90 lara kadar geride kalmadim daha gece burdaydim burctasim
Ayyy ben de yapmıştım yamaç paraşütü çok heyecanlı hazır o taraflardayken kaşa da geç bi de dalış yap :)) ayyyy çok kıskandımKızlar hakkınızı helal edin bir saat sonra baba dağlarında paraşütle atlıyorum
garaj olsa alınırda sokağa bırakmam sıfır arabayı ben uğraşıyım alayom ödeyeyim densizin biri gelsin canı istedi diye çizsin yakalarsam bende onu çizeyim :)Esimde kartal var 1999 model 90 bine aldi. Evin otoparknda bebek gbi bakiyo bana kalsa kulustur iste ama turkiyede tek. Yer olmaynca diger arabayi disari koyuyo onu illa icerde tutcak. Hastalik var resmen hergun ugrar yanlarina siler parlatir. Ticari taksiyi bile soforden alip siliyo bazen gece disarda biraktrmiyo illa garaja sokcaklar. Kizinida kendine benzetti bebekle oyniycagna arabalarla oynuyo cocuk
Kaştan buraya geldik canım; ) ama atlayış hava şartları nedeniyle iptal oldu maalesef. Çok heveslenmistik OysakiKaçtın sandım yakalanınca
Ayyy ben de yapmıştım yamaç paraşütü çok heyecanlı hazır o taraflardayken kaşa da geç bi de dalış yap :)) ayyyy çok kıskandım
Daha önce bunları almıştım şimdi de bi krep kumaş bi de brokar dedikleri bi kumaş varya ondan aldım gelmiş hatta eşimin iş yer adresini veriyorumdaaaa benimde begendigim bi suru kumas var orda ama guvenemedigim icin almiyordum.daha once aldin mi. hangi kumaslari aldin.
biz degiliz kesin yuzde yuz eminm :)Kız anası
Cook beklersin
ahaaa annesi ve kizi ipucu buuu tokalari var sana kz bebek ciktiBir reklam
Bnde baktm iyiymis fiyatlarida. Ben hep carsidan aliyorm burdan. Kendi capimda dikiyorm kursa gtmeyi cok istiyormDaha önce bunları almıştım şimdi de bi krep kumaş bi de brokar dedikleri bi kumaş varya ondan aldım gelmiş hatta eşimin iş yer adresini veriyorumda
Senin tencere kız mı oğlan mıYahu tencereler kapaklar mutfağı temizliyodum ne
Yok artık yaKız anası
Rica ederim canımcım sende çok doğalsın ama tencerem değilsin. Ha senin kapak bence Delimavi değil boşuna yoğunlaşma ona. Senin kapak aktif biri.
bence de ben seni tutuyorum