- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
adam haklı bu sahibindende bizde bi ara bakıyoduk arabaDevreler yanmışken alın size devresi yanan biri daha
Millet takık boyaya sanki araba boyalı olunca bişi oluyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam haklı bu sahibindende bizde bi ara bakıyoduk arabaDevreler yanmışken alın size devresi yanan biri daha
Ya bu cok kolay olur ama o yuzden inanasim gelmiyo bi ip ucu falan vereydin aha bulfum diyip sevineydim bende olmaz miydiSen bana çıktın
Ahahaha aman iyi sen değilsin ara dur seni aramaktan kurtarayım dedim istemiyosun madem değülsünYa bu cok kolay olur ama o yuzden inanasim gelmiyo bi ip ucu falan vereydin aha bulfum diyip sevineydim bende olmaz miydi
Oyle deme boyasiz kazasiz diye satiyolar sonra bi ton sey vikiyo arabadan :)adam haklı bu sahibindende bizde bi ara bakıyoduk araba
Haha bu tarz şeyler de nedense seni buluyo A AkaibuOyle deme boyasiz kazasiz diye satiyolar sonra bi ton sey vikiyo arabadan :)
Kp bi araba aldi sifir galeriden direk 80 bin lira para verdi. Servistekiler aracta hasar kaydi bulmuslar. Meger nakliye araci kaza yapmis arabada hasarolmus. Kazali sifir araba almis oldular. Kp dellendi de degistirdiler arabayi :))
bak leydiye de goz kirpiyon. Birimiz dogru kesinm sonra dicen ki ben demistim size. O yuzden eleyemiyorum da buyuk suphelilerim arasindasin gozum ustundeAhahaha aman iyi sen değilsin ara dur seni aramaktan kurtarayım dedim istemiyosun madem değülsün
Nerde abuk subuk sey var beni bulur zaten paratoner gibiyim
bn inaniyorm sna ben ciktm :)L Leydiminik ele kuşum beni boşa yorulma diyorum sana
Geçen seferde inanmadınız bana şimdi de kimse inanmıyo yaaa
ahahah cok guldmDevreler yanmışken alın size devresi yanan biri daha
ayni benm esim arastririr noktasi cizigine kdr. Araba delisidir kendisi.adam haklı bu sahibindende bizde bi ara bakıyoduk araba
Esimde kartal var 1999 model 90 bine aldi. Evin otoparknda bebek gbi bakiyo bana kalsa kulustur iste ama turkiyede tek. Yer olmaynca diger arabayi disari koyuyo onu illa icerde tutcak. Hastalik var resmen hergun ugrar yanlarina siler parlatir. Ticari taksiyi bile soforden alip siliyo bazen gece disarda biraktrmiyo illa garaja sokcaklar. Kizinida kendine benzetti bebekle oyniycagna arabalarla oynuyo cocukAraba işi sakat ya biz bitane beğendik 20 bin yazıyodu iyi falan dedik sonra bi baktı eşim 7bine satıyolarmış sigortadan para alsınlar diye 20 mi diceklermiş bişiler
En güzeli direk yerinden sıfır almak ama o da 50-60 bin verip bide sokağa koyamam arabayı yani o da ters bana
Helal olsun arkadasmm :) harikasin valla bravoKızlar hakkınızı helal edin bir saat sonra baba dağlarında paraşütle atlıyorum
Benim esim yine iyiymis o zaman. Allah sabir versinEsimde kartal var 1999 model 90 bine aldi. Evin otoparknda bebek gbi bakiyo bana kalsa kulustur iste ama turkiyede tek. Yer olmaynca diger arabayi disari koyuyo onu illa icerde tutcak. Hastalik var resmen hergun ugrar yanlarina siler parlatir. Ticari taksiyi bile soforden alip siliyo bazen gece disarda biraktrmiyo illa garaja sokcaklar. Kizinida kendine benzetti bebekle oyniycagna arabalarla oynuyo cocuk
helal olsun canım... bi de ipucu verseydin.. kapağın hakkında...Kızlar hakkınızı helal edin bir saat sonra baba dağlarında paraşütle atlıyorum
Sende bana ciktn yazmak istemedim :)ben yokum burada beni sevmiyor musun
tencere demek istedim...helal olsun canım... bi de ipucu verseydin.. kapağın hakkında...
Yeni bi boyut getirdin resmen
varsa helal olsun. Hep istemisimdir atlamayi. Tadini cikar :)Kızlar hakkınızı helal edin bir saat sonra baba dağlarında paraşütle atlıyorum