- 23 Eylül 2013
- 5.323
- 5.682
- 34
Pınarla fenalardaydi ama performansı düştü bucağa bile yeniliyor nerdeyseÜlkecek gözümüz aymışta olabilir
Onlar sabriyeyle şahika gitmeden biraz zor düzelirler. Ay bi de pınarı yazıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınarla fenalardaydi ama performansı düştü bucağa bile yeniliyor nerdeyseÜlkecek gözümüz aymışta olabilir
Onlar sabriyeyle şahika gitmeden biraz zor düzelirler. Ay bi de pınarı yazıyolar
Seni almadan nere gitcez kızKizlarr nerdesiniz topak mi değiştirdiniz bensizz
Topağımızı çok seviyoruz biz, bi yere gitmeyizKizlarr nerdesiniz topak mi değiştirdiniz bensizz
Seni almadan nere gitcez kız
Ohhhh burdasinizzzTopağımızı çok seviyoruz biz, bi yere gitmeyiz
Canim bende meshur kurabiyenizi yapanlar kervanina katilmak istiyorum. Rica etsem tarifi verir misin? Bu akşam yapmak istiyorumgün aysın aysın bugün cumaaaaa
Görmedi sanırım leydi.Canim bende meshur kurabiyenizi yapanlar kervanina katilmak istiyorum. Rica etsem tarifi verir misin? Bu akşam yapmak istiyorum
Tamam canim bi bakayim.Görmedi sanırım leydi.
İg de paylaşmıştı canım tarifini. Gerilerde kalmış olabilir bulamazsan atalım malum hepimizde var
Şükür iyi şuan. İlaçlar bitmedi henüz bitincede emin olmak için götürcem. İnşallah geçer kulakTamam canim bi bakayim.
Gökçe nasıl oldu iyilesti mi?
Henüz bakamadim bu aksam yapacaktım firsat bulamadim. Yarin bakip bulursam yapacam. Sagol canim..
Günaydınn.Gunaydinn haftasonu ama erkenden kalktimhaftaiçi de yataktan kazıyarak kalkıyorum sinir oldum kendimee
Hava çok güzel bence al gökçeyi parka götür :)Bacağımda yürürken (evet başka yer kalmadı bacağımda yürüyo yukarı aşağı) düştü düzgün yürüyemiyo diye ağlıyo. Ben düşürmüşüm neden düşürmüşüm. Beni neden ağlatıyosun. Çıldırcam bu gün çok aksiyim.
Bende bahçe ye çıkardım yoruldu sonra banyo vee uykuuHava çok güzel bence al gökçeyi parka götür :)
Ben öyle yaptım şimdi mışıl mışıl uyuyor :)
Bende hala hastayım o yüzden pek gözüm kesmedi açıkcası. Balkonta takıldık yeşil soğan ektik.Hava çok güzel bence al gökçeyi parka götür :)
Ben öyle yaptım şimdi mışıl mışıl uyuyor :)