- 23 Eylül 2013
- 5.323
- 5.682
- 34
Çocuk bile fark etmiş paso ağlıyorlar zatenKırgın çiçeklerin reklamı bi sahnesi falan 5 dk denk gelsin fatih diyo ki:
Anne bu ablalay ağyıyo baska bişey açay mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk bile fark etmiş paso ağlıyorlar zatenKırgın çiçeklerin reklamı bi sahnesi falan 5 dk denk gelsin fatih diyo ki:
Anne bu ablalay ağyıyo baska bişey açay mısın
Maaşın duble artsın statün terfi görsün canım inşallah yeni patronlaSirketi bir firmaya devir etmisler bizimde ne olacagimiz temmuzda belli olacak. Hersey cok belirsiz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Sizin için hayırlı olur inşallah canımSirketi bir firmaya devir etmisler bizimde ne olacagimiz temmuzda belli olacak. Hersey cok belirsiz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Amin canim, bize ya yeni sirket teklif sunacak, yada sunmayacak tazminati verip gonderecek.Maaşın duble artsın statün terfi görsün canım inşallah yeni patronla
İki seçenek de güzelmiş aslında o zaman hayırlısı olsun diyelimAmin canim, bize ya yeni sirket teklif sunacak, yada sunmayacak tazminati verip gonderecek.
Tazminati mi verirse, Utku 1 yasina gelene kadar evde olurum. Teklif sunulursa devralan sirket cok buyuk dunyaca bilinen bir firma kariyerim icin iyi olur. Hakkimizda hayirlisi olsun.
youtube videolarından canım. Öyle çok aram yoktur örgüyle. Ben yaptıysam herkes yapar bence.Sen nerden öğrendin ben çok bilmiyorum da netten bakarak ogrenecem bide ipin markası falan nene çok soru sordum demi
Tamam canım ipi yarın alıcam inşallahyoutube videolarından canım. Öyle çok aram yoktur örgüyle. Ben yaptıysam herkes yapar bence.
İp olarak en kolay bulabileceğin nako pırlanta. Elin sıkıysa 2.5 numarayla değilse 2 yle örüyolar. Örgüyle pek aran yoksa benim gibi ilk başlarda basit bişeyler örmek iyi oluyo. Yamuk yumuk oluyo çünkü. İpi alınca denemek istersrn basit bi kaç şeyi atarım sana
Bende izleyecek dizi bulamıyorum resmen. Bi de çok uzunlar. Yarım yamalak izleniyoiş güç çovuk derken insanda öyle izleyince bi tat alamıyo.
Yabancı diziizliyodum şimdi örgüye sarınca altyazı takip edemediğimden onuda bıraktım.
Sorvivor iyigidio örgüyle
Kızlar bu akşam pedagog randevumuz vardı. Doktor atarax şurup verin 2-3 hafta gece terörü yaşamasın bir süre dedi. Elif ada için kreşin çok uygun olduğunu yanında çocuğu olan bir bakıcıyı yada tek başına bir bakıcıyla evde kalmasını önermiyor. Kreşlerle görüşüp alerjik durumlarını anlatın dedi. 3 yaş sonrası bilinçaltı oluştuğu için kreşe giderse çok kısa sürede yaşadıklarını unutur ve hatırlamaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah uygun bir yer bulabiliriz.
Yok severimde düzenli izleyemiyorum. Uzun sürüyo. Başladığı sırada ben çocuğu yatırıyo oluyorum. Aralarda kesin bi ağlıyo. Telefon çalıyo falan derken bölük pörçük izlemiş oluyorum zevk alamıyorum öylede.Aaaa sevmiyor musun dizi izlemeyi?
Ben tam bir dizi izleyicisiyim,çok severim..hemen hemen her günümde solu
Annem anlatıyodu bigün bana da ay bana anlatma izlemede dedim ne bu böyle o onu öldürmüş o onu kafaya takmış tecavüz edecek salak saçma şeylerBu kırgın çiçekler dizisine sinir oluyorum. Zaten yasak rvde izlemem ama reklamlarla izlemiş kadar oluyorum. Sabah sabah çovukların izlediği vakitlerde öyle reklam mı koyulur ya. Sinirlerim alt üst oluyo her gördüğümde
Yok canım zorlamıyorum akşam kendisi kakam geldi dedi defalarca tuvalete götürdüm acıyor diye yapmadı evet bende sürekli olmasından korkuyorum inşallah olmaz yapar
Bizde yırtık bebekken olmuştu tabi dr lar anlamadı gaz deyip gaz damlası verdiler hep daha kötü olmuştu daha sonra yaşlı tecrübeli bir dr a götürdüm o makatta yırtık var yapamıyor sancı yapıyor demişti anestol kullandık uzun süre geçti zamanla
Anestol le aynı anda sürmemi istemişti doktor.Yok canım zorlamıyorum akşam kendisi kakam geldi dedi defalarca tuvalete götürdüm acıyor diye yapmadı evet bende sürekli olmasından korkuyorum inşallah olmaz yapar
Bizde yırtık bebekken olmuştu tabi dr lar anlamadı gaz deyip gaz damlası verdiler hep daha kötü olmuştu daha sonra yaşlı tecrübeli bir dr a götürdüm o makatta yırtık var yapamıyor sancı yapıyor demişti anestol kullandık uzun süre geçti zamanla
Duphalac ve anestol aldım canım bekleyecegim eger uzun süre yapmazsa duphalac vercem anestol da sürcem fito krem var evde onu ne zaman sürüyoruz gün içinde mi
Tamam canım teşekkür ederim süreyim bende acıyor diyor korkuyorum çatlak olacak diyeAnestol le aynı anda sürmemi istemişti doktor.
Bende o günleri görmeyi çok istiyorum canım. Bizde sizi çok öpüyoruz.Dilerim Allah'tan ki, önce o hayvan cezasını bulsun ve Allah'ta sana göstersin bunu.. zaten hiç şüphem yok,Allah'ın cezasını vereceğinden.. Ve sonra da inşallah uygun, içinize sinen bir kreş bulursunuz canım.. Umarım zamanla ve çok kısa sürede unutulur yaşananlar.. İkinizi de çok öpüyorum