Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim. Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. Umarım bu süreci sıkıntısız halledersiniz.Canım hepinize teşekkür ediyorum işe başlayalı 6 ay oldu çok yoğun çalışıyorum aranızda olamıyorum takipteyim. Yaşadıklarımı nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilensin. Allah hepinizden razı olsun acımı paylaştınız. Elif ada hiç iyi durumda değil bugün şu saate kadar uyumadı her 10 dak.da bir çığlıklarla uyanıyor sakinleştirmesi güç derin yaralar almış belli etmemiş bize tehdit edilmiş ve şimdi o insan müsveddesi evde yok ve yaşadıklarını anlatıyor içim acıyor. Dün akşam bir bakıcı adayının evine gittik herşeyi anladı eve geldiğimizde sinir krizi geçirdi resmen. Bakıcı istemiyor evde kreşe de veremiyorum. Perşembe akşamı pedagoğa randevu aldık elif adayı takip etsin bize yol göstersin diye. Eğer bir rapor tutabilirse sadece anne refakatiyle bakılabilir şeklinde o zaman 3 ay ücretsiz izin alıp sonrasında kreşe vermeyi düşünüyorum.
Akraba anneanne babaanne vs yok mu yakınlarınızda canım. Zamanla herşey yoluna girecektir ama izin alabilirsen çok iyi olur elif ada için, umarım pedagog yardımcı olur. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırır Rabbim, duacınızız.
annem rahmetli babaannenin bakıma ihtiyacı var. Abimin eşi olanları ilk öğrendiğinde söylediği şey, eminmisin dayak attığına bakıcı bulması zor, oldu. Sizler iş arkadaşlarım,müdürüm duyunca çok üzüldünüz elimizden ne gelir dediniz..yakınımsa böyle dedi. Bu hafta eşim izin aldı önümüzdeki hafta ben alacağım.İyi insanlar cikarsin Allah karisiniza canim. İnsanin bikere cani yandimi bidha guvenmesi guc olur. İnsallah izin alabilirsin suan kim bakiyo canim nasil yapiyosun
Canım benim ya inşaallah bundan sonrası çok iyi olur iyiler çıkar karşınıza ben çalışsam Benimde bakacak kimsem yok var ama yoklar seni anlıyorum canım senin sayesinde Elif Ada unutacak yaşananları sevgi en iyi ilaçtır ve bu sende fazlasıyla var canımannem rahmetli babaannenin bakıma ihtiyacı var. Abimin eşi olanları ilk öğrendiğinde söylediği şey, eminmisin dayak attığına bakıcı bulması zor, oldu. Sizler iş arkadaşlarım,müdürüm duyunca çok üzüldünüz elimizden ne gelir dediniz..yakınımsa böyle dedi. Bu hafta eşim izin aldı önümüzdeki hafta ben alacağım.
Rabbim yardımcın olsun rapor falan alsan bir süre keşke elimizden bişi gelse sadece dua edebiliyoruz minik kuzunuda opuyorumCanım benim ya inşaallah bundan sonrası çok iyi olur iyiler çıkar karşınıza ben çalışsam Benimde bakacak kimsem yok var ama yoklar seni anlıyorum canım senin sayesinde Elif Ada unutacak yaşananları sevgi en iyi ilaçtır ve bu sende fazlasıyla var canım
Kv alzheimermıydı canım. hatırlıyorum size gelme durumu vardı sanki bi ara sonra görümce nin yanına gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allah kolaylık versin ve iyilerle karşılaştırsın.annem rahmetli babaannenin bakıma ihtiyacı var. Abimin eşi olanları ilk öğrendiğinde söylediği şey, eminmisin dayak attığına bakıcı bulması zor, oldu. Sizler iş arkadaşlarım,müdürüm duyunca çok üzüldünüz elimizden ne gelir dediniz..yakınımsa böyle dedi. Bu hafta eşim izin aldı önümüzdeki hafta ben alacağım.
içimde dinmeyen bir öfke var 5 günde 3 kilo verdim. Günümün her dakikası izlediğim görüntüler geliyor gözümün önüne ve her defasında nasıl yaptı ve nasıl babamın sözünü dinleyip kadını dövmedim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Rabbim onu hasta etsin bakıcı eline düşsün kızıma yaşattıklarını yaşasın diye dua ediyorum.
Canım ben bugüne kadar iş hayatımda ameliyat hariç rapor almadım hiç. Nasıl olur onu da bilmem.Rabbim yardımcın olsun rapor falan alsan bir süre keşke elimizden bişi gelse sadece dua edebiliyoruz minik kuzunuda opuyorum
mekani cennet olsun annenin canim. Allah yardimcin olsun. Bizlik bisey varsa biz her zaman haziriz yanindayiz unutma.annem rahmetli babaannenin bakıma ihtiyacı var. Abimin eşi olanları ilk öğrendiğinde söylediği şey, eminmisin dayak attığına bakıcı bulması zor, oldu. Sizler iş arkadaşlarım,müdürüm duyunca çok üzüldünüz elimizden ne gelir dediniz..yakınımsa böyle dedi. Bu hafta eşim izin aldı önümüzdeki hafta ben alacağım.
Hep allah hayırlı insanlarla karşılaştır yavrularımızı diye dua ederim canım benim kimsenin söylediklerine takılıpta canını sıkma inşallah hem kuzuna hemde sizlere yakın ve samimi bulacağınız bi bakıcı bulursun, o kadar da iyi insanlar varki bakıcı olarak bi komşum var çocuk annesine gitmiyo bakıcıdan kaç kere denk geldim inşallah sizin de karşınıza öyle biri çıkarannem rahmetli babaannenin bakıma ihtiyacı var. Abimin eşi olanları ilk öğrendiğinde söylediği şey, eminmisin dayak attığına bakıcı bulması zor, oldu. Sizler iş arkadaşlarım,müdürüm duyunca çok üzüldünüz elimizden ne gelir dediniz..yakınımsa böyle dedi. Bu hafta eşim izin aldı önümüzdeki hafta ben alacağım.
Ben normalde çok rapor taraftarı değilim ama senin cookk özel bir durumun var aile hekiminizle falan konuşsan en azından bir hafta falan verirlerCanım ben bugüne kadar iş hayatımda ameliyat hariç rapor almadım hiç. Nasıl olur onu da bilmem.
biliyorum canım iyiki varsınız sizler tarafından düşünüldüğünü bilmek çok güzel. Dua etmeniz yeterli çünkü en çok dualarınıza ihtiyacımız var.mekani cennet olsun annenin canim. Allah yardimcin olsun. Bizlik bisey varsa biz her zaman haziriz yanindayiz unutma.
Bi siteye üye oldum bir sürü arayan var ve ne hikmetse hepsi yanında çocuğunu da getirmek istiyor. Oladabilir tabi ama bakalım yarın akşam pedagog ne tavsiye edecek. Belki kreşe verin de diyebilir.Hep allah hayırlı insanlarla karşılaştır yavrularımızı diye dua ederim canım benim kimsenin söylediklerine takılıpta canını sıkma inşallah hem kuzuna hemde sizlere yakın ve samimi bulacağınız bi bakıcı bulursun, o kadar da iyi insanlar varki bakıcı olarak bi komşum var çocuk annesine gitmiyo bakıcıdan kaç kere denk geldim inşallah sizin de karşınıza öyle biri çıkar
Ben cuma günü aile hekiminin rapor alayım diye düşünürken müdürüm sana yıllık izin veririm bu süreçte hiç canını sıkma diyerek devletin bana verdiği yıllık iznimi bana bağış yaptı ya diyecek sözüm kalmadı ağzım açık kaldı.Ben normalde çok rapor taraftarı değilim ama senin cookk özel bir durumun var aile hekiminizle falan konuşsan en azından bir hafta falan verirler
Ayy saolsun lütfetmişbiliyorum canım iyiki varsınız sizler tarafından düşünüldüğünü bilmek çok güzel. Dua etmeniz yeterli çünkü en çok dualarınıza ihtiyacımız var.
Bi siteye üye oldum bir sürü arayan var ve ne hikmetse hepsi yanında çocuğunu da getirmek istiyor. Oladabilir tabi ama bakalım yarın akşam pedagog ne tavsiye edecek. Belki kreşe verin de diyebilir.
Ben cuma günü aile hekiminin rapor alayım diye düşünürken müdürüm sana yıllık izin veririm bu süreçte hiç canını sıkma diyerek devletin bana verdiği yıllık iznimi bana bağış yaptı ya diyecek sözüm kalmadı ağzım açık kaldı.
Canım inşallah güzel bi kreş bulursunuz. Her ne kadar kreşlerle ilgili kötü haberlerde duyuyo olsak. Kalabalık ortamlar olduğu için istismar durumu daha zor. Hemde çocuklarla vakit geçirmekte iyi gelecektir. Boyalar etkinlikler mutlu eder.Kızlar bu akşam pedagog randevumuz vardı. Doktor atarax şurup verin 2-3 hafta gece terörü yaşamasın bir süre dedi. Elif ada için kreşin çok uygun olduğunu yanında çocuğu olan bir bakıcıyı yada tek başına bir bakıcıyla evde kalmasını önermiyor. Kreşlerle görüşüp alerjik durumlarını anlatın dedi. 3 yaş sonrası bilinçaltı oluştuğu için kreşe giderse çok kısa sürede yaşadıklarını unutur ve hatırlamaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah uygun bir yer bulabiliriz.
İnsallah bulursunuz canım hakkınızda hayırlısı olsunn tüm yaşadıklarını bian önce unutsun kuzucunnKızlar bu akşam pedagog randevumuz vardı. Doktor atarax şurup verin 2-3 hafta gece terörü yaşamasın bir süre dedi. Elif ada için kreşin çok uygun olduğunu yanında çocuğu olan bir bakıcıyı yada tek başına bir bakıcıyla evde kalmasını önermiyor. Kreşlerle görüşüp alerjik durumlarını anlatın dedi. 3 yaş sonrası bilinçaltı oluştuğu için kreşe giderse çok kısa sürede yaşadıklarını unutur ve hatırlamaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah uygun bir yer bulabiliriz.
Canım inşallah iyi bir kreş bulursunuz ve orada herşeyi unutup çok mutlu olur inşallah kuzucukKızlar bu akşam pedagog randevumuz vardı. Doktor atarax şurup verin 2-3 hafta gece terörü yaşamasın bir süre dedi. Elif ada için kreşin çok uygun olduğunu yanında çocuğu olan bir bakıcıyı yada tek başına bir bakıcıyla evde kalmasını önermiyor. Kreşlerle görüşüp alerjik durumlarını anlatın dedi. 3 yaş sonrası bilinçaltı oluştuğu için kreşe giderse çok kısa sürede yaşadıklarını unutur ve hatırlamaz dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah uygun bir yer bulabiliriz.
İnşallah iyi bir yer bulursunuz ve kuzunda herşeyi unutur canımİnşallah kızlar iyi bir kreş bulabiliriz. Bugün ve haftasonu gidip bakıcaz.