- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
BattaniyeNe örüyonuz bacilar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BattaniyeNe örüyonuz bacilar :)
ben örmüyorum ama pazartesi başıma bir takım çoraplar örüyor sanki >.<Ne örüyonuz bacilar :)
1 dersten kaldin mi canim?yüzdük yüzdük kuyruğundayız efenim
kalan tek dersimi ve bitirme projemi almış bulunuyorum
inşallah haziranda mezun olmuş olurum da onu paylaşırım sizlerle
yok canım ilk dönem 4 ders aldım geçen dönem 5 totalde 10 olması gerekiyor bir taneyi projeyle beraber aldım artık :)1 dersten kaldin mi canim?
Masallah haziranda biter bu is :)yok canım ilk dönem 4 ders aldım geçen dönem 5 totalde 10 olması gerekiyor bir taneyi projeyle beraber aldım artık :)
Niğde de nasılsınız demek yerine nörüyonuz derler cvp olarak nörüyüm deriz. Sen öyle yazınca nörüyüm diyesim geldiNe örüyonuz bacilar :)
Sadece niğde mi tüm iç anadoluNiğde de nasılsınız demek yerine nörüyonuz derler cvp olarak nörüyüm deriz. Sen öyle yazınca nörüyüm diyesim geldi
Engelle en iyisiKayınvalideyi kayınbabayı ve annemi whatsaptan engellemek istiyorum artık. Ya da telefonu camdan atıp tamamen kurtulsam mı acaba
İki de bir görüntülü arıyolar çıldırcam artık
Açmadığımda üst üste üst üste defalarca arıyolar. Whatsaptan yazıyolat aç diye.
farkedilince aile içinde krize yol açacağını bilmesem şu dkka engellicemEngelle en iyisi
çok geçmiş olsun. Çarçabuk iyileşir inşallah tavsiye edebileceğim çok bişey yok malesef.Kızlar muhabbet i bölüyor muyum bilmiyorum ama 21 aylık kizim çok kötü hasta. İki kulağında da iltihap var. Shaaka antibiyotik e yeni başladık. 3 gündür aptal bir dr un sadece grip peditus ver geçer demesiyle bugüne kadar bekledim.ve bin pişmanım çocuğum halsiz nesesiz. Öksürük var balgam var kaç balgam sokturucu kullandiysam olmadı. Pksurukten düzgün yatamıyor.Ne yapayım doğal bir yöntem söyleyin tecrübeli anneler nolur. Burnu şeffaf akıyor. Epey yoğun akıntısı var. Sürekli okyanus suyu ile açıp temizliyoruz ama genzi dolu. Nasıl geçecek bu illet
İhlamuru çok az içiyor. Malesef. Kara turpa bal koydum yedirdim çok etki göremedim. Hep yüzüstü yatıyor kizim . Yastık kullanmıyor. Hastyaken yatirayin alissin hem dedim yok dönüp öteki tarafta yatıyor çok üzülüyorum. Hamileyim bende hiç iyi değilim. Çok yoruluyorum. Güz dualarinizi beklerim. Rabbim tüm hastalara benim zeynebimede sifa versin insallah amin. Aminçok geçmiş olsun. Çarçabuk iyileşir inşallah tavsiye edebileceğim çok bişey yok malesef.
Bi yerde okumuştum. Ihlamuru yapıp kafamıza örtü örtüp onun buharını soluduk. Balgamı yumuşatıyomuş. Bir de sırtına nazikçe vurmak ciğerlerden balgamın sökülmesinr yardımcı oluyomuş. Kızım kısa süreli de olsa rahatlıyodu. Bir de düz değilde baya bi eğimli yatırdım hep. Oto koltuklarının hafif yatırılmış hali gibi düşünün. Gece öyle uyuttum hep düz yatmasına göre daha rahattı geniz akıntısı yönünden
Farketmemiştim sahi. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi.İhlamuru çok az içiyor. Malesef. Kara turpa bal koydum yedirdim çok etki göremedim. Hep yüzüstü yatıyor kizim . Yastık kullanmıyor. Hastyaken yatirayin alissin hem dedim yok dönüp öteki tarafta yatıyor çok üzülüyorum. Hamileyim bende hiç iyi değilim. Çok yoruluyorum. Güz dualarinizi beklerim. Rabbim tüm hastalara benim zeynebimede sifa versin insallah amin. Amin
Geçmiş olsun.İhlamuru çok az içiyor. Malesef. Kara turpa bal koydum yedirdim çok etki göremedim. Hep yüzüstü yatıyor kizim . Yastık kullanmıyor. Hastyaken yatirayin alissin hem dedim yok dönüp öteki tarafta yatıyor çok üzülüyorum. Hamileyim bende hiç iyi değilim. Çok yoruluyorum. Güz dualarinizi beklerim. Rabbim tüm hastalara benim zeynebimede sifa versin insallah amin. Amin
Bir blogda okumuştum. Banyo musluğunda kaynar suyu açıp banyo buhar dolana kadar akıt. Banyo baya buhar odasına dönecek ama. Bir de aktardan okaliptüs yağı alıp sprey şişeye doldurup o buhara püskürt. Bebeğinle birlikte soyunup Buhara girip çıkın. Bebeğin dayandığı kadar durum, sonra havluya sarıp banyodan çıkıp biraz hava alıp tekrar girin. Buhar bitene kadar böyle git çık yapın banyoya. Geçmiş olsunKızlar muhabbet i bölüyor muyum bilmiyorum ama 21 aylık kizim çok kötü hasta. İki kulağında da iltihap var. Shaaka antibiyotik e yeni başladık. 3 gündür aptal bir dr un sadece grip peditus ver geçer demesiyle bugüne kadar bekledim.ve bin pişmanım çocuğum halsiz nesesiz. Öksürük var balgam var kaç balgam sokturucu kullandiysam olmadı. Pksurukten düzgün yatamıyor.Ne yapayım doğal bir yöntem söyleyin tecrübeli anneler nolur. Burnu şeffaf akıyor. Epey yoğun akıntısı var. Sürekli okyanus suyu ile açıp temizliyoruz ama genzi dolu. Nasıl geçecek bu illet
çok geçmiş olsun benim de fazla önerim yok bizim ki neredeyse 1 ay sürmüştü ben sadece gece rahat uyusun diye yastığına çin yağı damlatıyordum balgamı da kusarak atabiliyordu sadeceKızlar muhabbet i bölüyor muyum bilmiyorum ama 21 aylık kizim çok kötü hasta. İki kulağında da iltihap var. Shaaka antibiyotik e yeni başladık. 3 gündür aptal bir dr un sadece grip peditus ver geçer demesiyle bugüne kadar bekledim.ve bin pişmanım çocuğum halsiz nesesiz. Öksürük var balgam var kaç balgam sokturucu kullandiysam olmadı. Pksurukten düzgün yatamıyor.Ne yapayım doğal bir yöntem söyleyin tecrübeli anneler nolur. Burnu şeffaf akıyor. Epey yoğun akıntısı var. Sürekli okyanus suyu ile açıp temizliyoruz ama genzi dolu. Nasıl geçecek bu illet
annem bununduysa fenalık geçirirdi o kadar suyunoşuna mı akıtcaz diyeBir blogda okumuştum. Banyo musluğunda kaynar suyu açıp banyo buhar dolana kadar akıt. Banyo baya buhar odasına dönecek ama. Bir de aktardan okaliptüs yağı alıp sprey şişeye doldurup o buhara püskürt. Bebeğinle birlikte soyunup Buhara girip çıkın. Bebeğin dayandığı kadar durum, sonra havluya sarıp banyodan çıkıp biraz hava alıp tekrar girin. Buhar bitene kadar böyle git çık yapın banyoya. Geçmiş olsun