Anneler merhaba buraya zaman zaman yazıyorum hepiniz sağolun yardımcı oluyorsunuz. Kafama takılan bi kaç şey var. Sizin de çoğunuzun 2.5 yasinda çocukları var konu açacaktim ama yine sizlere danisayim dedim.
Benim 28 mayıs 2014 doğumlu kızım var. 32 aylık.
1.5 yaşından bu zamana kadar hep videoyla yemek yedirmistim. Kendisinin bir öğün videosuz yedigini hatırlamam.
2 hafta öncesi kızım videoyla yemeyi red etti. Benim içinde kaçınılmaz firsat oldu. Çünkü bu şekilde yedirmekten memnun değildim. Biraktirmak istiyordum neyse fazla uzatmiyayim..
Kızım sadece makarna pilav patates kızartması tost meyva fındık falan yiyordu kendi isteğiyle. 1 2 ogun yiyordu.
Çorba ve yemek asla yemek istemedi. Ona özel hazırlıyordum hadi ye kızım hadi ye kizim su 2 gundur 2 3 yemek kaşığı corba içti. Ben havalara uçtum.
Karnı acıktigi zaman benden tost istiyor. Bende o akşam ne yemek varsa ekmek arasına koyup öyle vermeye başladım. Yarım tost ekmeğini yedi bitirdi. Her aksamimiz böyle geçiyor. Dün balık vardı önce tabakta denedim ağzına sürmedi sonra bende ekmek arasına balık havuc doldurdum hepsini yedi. Dün akşam nohut yemeği yaptım yine tabaga koyarak denedim yok yine yemedi. Ekmek arasına nohut koydum suyuyla beraber hepsini silip süpürdü. Inanın çok saskinim.
Nohut yemeğini bile ekmek arası yer mi bu çocuk ya
Sizlere sorum bu durum geçici mıdır?. Aslında bi yönden dusununce ekmek de yemis oluyor.
Siz ne düşünüyorsunuz??
Bir de 2 haftadır kızımın odası na ayırdım gece yarısı uyanınca yanına gidip uyumasini bekleyip tekrar geri dönüyorum. Ama sabaha karşı 6 7 gibi uyanıyor ve bi turlu yataginda uykuya dalamiyor. Bende uykusuz kaldigim icin mecbur izin veriyorum bizim yanimiza gelip uyuyor hemde kisa surede. 2 haftadir bu böyle daha hic kendi yataginda uyanmadi.
Ama yatağını çok seviyor oglenleyin gidip yatağına yatıyor üstünude örtüyor biraz sonra gidip bakıyorum kendi kendine uyumuş oluyor
Bu durum hep böyle mi sürer? Kendi yatağına ne zaman alisir?
Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum hanımlar. Uzun oldu kusura bakmayin