- 23 Eylül 2013
- 5.323
- 5.682
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen seneki değil mi oyıldız tilbenin sevgililer günü videosunu efsane olmuş
Benim annem babam da tutumluydı ama ben nasıl böyle oldum :) allahtan kocam da benim gibi müsrif de anlaşıyoruzannem bununduysa fenalık geçirirdi o kadar suyunoşuna mı akıtcaz diye
Küçükken koca battaniyenin altına girer çadır gibi otururduk kaynamış çaydanlığı koyardı ortamıza. Al sana buhar odası
O iyiymiş bakBenim annem babam da tutumluydı ama ben nasıl böyle oldum :) allahtan kocam da benim gibi müsrif de anlaşıyoruz
bir yıl geriden mi takip ediyorum yani gündemiGeçen seneki değil mi o
Yeni mi var yoksam
Büyük ihtimallebir yıl geriden mi takip ediyorum yani gündemi
Köfte mamayı çok seviyodu içiyo mu hala canım
Ne zaman akıcı konuşmaya başladı peki?
Yasitlrini bicir bicir konuşurken görünce üzülüyorum. Herşeyi anlıyor sıkıntı yok. Ama konuşsa herşeyin çok daha iyi farkında olacak. Sabırla bekliyorum. Bu ara bu kadar çok takılmiyordum. Ama 150 kelimesi var e bu çocuk ne zaman kelimeleri birleştirip konuşacak da?
yıldız tilbenin sevgililer günü videosunu efsane olmuş
Ne güzel maşallah.Aaay evet 7x24 mama içiyordu..2 yaş gibi onu bıraktık şükür.. Şimdi her gece o uyuduktan 1-2 saat sonra uyku arasında 350 cc ballı günlük süt içiriyorum.. şimdide bineron çürüğü ve gece uykuda içirilen sütün çürüğe yol açabileceği mevzusu var.. o yüzden sütüde gündüz uyanıkkene çekmeye çalışıcam.. hep bi sorun hep
Net zaman hatırlamıyorum,yanlış olmasın ama benim ki sanırım 2.5 yaşa doğru akıcılaştı.. üstelik öncesinde kullandığı kelime sayıları da azdı,çok fazla değildi.. o yüzden ben çok takıyordum,sorun olabilir mi acaba diye.. şükür korktuğum gibi olmadı zamanı gelince çözüldü.. dediğim gibi şimdide susmuyor.. ve hâlâ bazı kelimeleri net değil tam dili dönmüyor tabi ama artık her şeyi tekrarlıyor soruyor.. konuşuyor
Ne güzel maşallah.
Bende bekliyorum konuşmasını bir an önce konuşur inşallah. Bana sorular sorsun istiyorum karşılıklı konuşalım istiyorum.rabbim kısa zamanda o günleri görmeyi nasip eder insallah
nedenDüğün sezonunu erkenden açtılar çok mutsuzum
Bende düğünleri sevmiyorum çocukla olunca zaten bi gir çık yapıyoruz ya da eşime paslayıp betülü oturuyorum rahat rahatDüğün sezonunu erkenden açtılar çok mutsuzum
Benim kızımda iki yaşına kadar çat pat bişeyler diyıdu anne bile demiyodu 2 den sonra başladı konuşmaya şimdi maşallah çoğu şeyi söylüyoNe güzel maşallah.
Bende bekliyorum konuşmasını bir an önce konuşur inşallah. Bana sorular sorsun istiyorum karşılıklı konuşalım istiyorum.rabbim kısa zamanda o günleri görmeyi nasip eder insallah
Sevmiyorum düğün ya :/
Off aynen ya.Bende düğünleri sevmiyorum çocukla olunca zaten bi gir çık yapıyoruz ya da eşime paslayıp betülü oturuyorum rahat rahat
Aynen bizde de öyle sanırım biz alıştığımız için kelimeleri söyleyişlerine telaffuzlarına direk anlıyoruzbana kalırsa kızım epeyce konuşuyo ama çoğu kişi anlamıyomuş ne dediğini
bana kalırsa kızım epeyce konuşuyo ama çoğu kişi anlamıyomuş ne dediğini
Eşim şehir dışına gitmek için valiz hazırlıyodu. Bi sebepten öyle konulur mu o falan dedim o ne olacak dedi. Kavga gibi değilde işte ufak atıştık biraz. Gerçi ona atışmakta denmezde işte anladınız siz beni
Gökçe de kavga ediyoruz sandı heralde. Birbirinize gülün anne dedi babasına gitti birbirinize gülün dedi.
Yanında tartışmayızda aslında şok oldum biraz. Gülün gülün diyip durdu.
Bi kere şakalaşıyoduk eşime trip atıyodum git gelme yanıma falan dedim gülerek. Gökçe onu nasıl anladıysa akşam babasına o yatmasın içeride uyusun gitsin yanından deyip durdu. resmen çocuk her dediğimizi aşırı ciddiyr alıyo çok dikkat etmem lazım herşeye