Biz biraz gec kaldik 10 dk kadar gecmisti girdigimizde. Oncesinde ne gosterildi bilmiyorum ama girdigimiz sirada bi animasyon gosteriliyodu bi adam is yaparken hayallere daliyodu falan. Tam anlayamadim basindan izlemedigimiz icin ne oldugunu.Polise şikayet etsene watsaptan yaz ayıydı bi gece 1 i geçiyo karşı komşunun oğlu balkonda gitar çalıyo eşim yazdı polis geldi şikayet var dedi onlara duyduk hatta bi daha o gün bıgündür ses yok
Apartman işlerinden nefret ediyorum eşin de adamla uğraşmamak için tamam demiştir bi toplantı filan isteyip herkese anlatılsa durum orta yol bulunmaz mı acaba
Ah canım herkedin derdi başka allah razı olsun kocamın tarafıyla hiç bi sorunum yok ama evlendim evleneli kendi ailem kaynayan kazan gibi bıktım artık ve malesef kocanın tarafına görüşmem etmem deniyo ama kendi annen olunca sorun denmiyo 1 aydır kan kusturuyo bize
Eşimin eniştesinin başına geldi aynısı bayiye gitti sonra başka bi amcamız biraz korkutmuş filan adamı yaşlı adamı kandırmışsııx diye iptal ettiler
Korkarlar diye düşündüm bende ama sorun olmamış ne güzel başta başka filmlerin fragmanları çıkıyomu çocuk filmlerinde de
Korkarsa cikarim diye dusunmustum bende. Basta gozlugu falan takmak istemedi bakti herkeste var takti izledi guzel guzel
kardesimin arkadasi calisiyodu sinemada onlarda dedi soran olursa 4 yasinda dersiniz diye. Soran olmadi da hic. Bende moana icin 4 yas siniri var sanmistim hepsi icin mi oyle ki.pepeye bende niyetlendim ama 4 yastan itibarenmis galiba
Pepeye girebiliriz insallah konyada