Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azıcık dinlenebilsen keşkeKardeşim geldi göz altların yeşil torba torba olmuş ne oldu sana diyor iki gecedir kızım uyanıyor sürekli ve bende hastayım daha ne olsun dedim çökmüşüm yine kızlar 
İkinizede çok geçmiş olsun canım. Takviye vitamin falan mı alsan ki sürekliKardeşim geldi göz altların yeşil torba torba olmuş ne oldu sana diyor iki gecedir kızım uyanıyor sürekli ve bende hastayım daha ne olsun dedim çökmüşüm yine kızlar 
azıcık dinlenebilsen keşke
Sağolun kızlar yatıyorum bugün daha kötüyüm sağlık ocagına bile gitmeye halim yok evde grip ilacı var onu içiyorum,vitamin kullanmak iyi gelebilir aslında eşime söyleyeyim alsın eczanedenİkinizede çok geçmiş olsun canım. Takviye vitamin falan mı alsan ki sürekli
Geçmiş olsun canm dinlen bol bolSağolun kızlar yatıyorum bugün daha kötüyüm sağlık ocagına bile gitmeye halim yok evde grip ilacı var onu içiyorum,vitamin kullanmak iyi gelebilir aslında eşime söyleyeyim alsın eczaneden
Sağol canımGeçmiş olsun canm dinlen bol bol
Öyle düşünme canın çocuk bu malesef hasta oluyorlar keşke olmasalar amaCanım çok sıkkın. 1 aydır hasta diyordum ya Arda için. Bugün kulak ağrısıyla tekrar doktora gittik. Orta kulak iltihabı ve sinüzüt olmuş bu seferde. Biz bu çocuğa bakamıyormuyuz ya.
geçmiş olsun canım öyle düşünme hepsi bağışıklığına katkı diyelimCanım çok sıkkın. 1 aydır hasta diyordum ya Arda için. Bugün kulak ağrısıyla tekrar doktora gittik. Orta kulak iltihabı ve sinüzüt olmuş bu seferde. Biz bu çocuğa bakamıyormuyuz ya.
Sağol canım. Bu 1 ay kazandığı bağışıklıkla 1 2 sene hasta olmamasını bekliyorum :)geçmiş olsun canım öyle düşünme hepsi bağışıklığına katkı diyelim
misler gibi bakılıyor hem de
Canim hic olur mu öyle şey gayet iyi bakiliyor çocuklarimiz cocuk bunlar boyle buyuyorlar bu sene salginlar bitmedi biraz daha buyunce bunyeleri daha guclu oluyor daha az hasta oluyorlarCanım çok sıkkın. 1 aydır hasta diyordum ya Arda için. Bugün kulak ağrısıyla tekrar doktora gittik. Orta kulak iltihabı ve sinüzüt olmuş bu seferde. Biz bu çocuğa bakamıyormuyuz ya.
Birde bizde aile icinde surekli grip gezdi once kiz kardesimden ben ile arda ya bulasti tam iyilestik, kv de hasta oldu Ardanin da tekrar burnu akti oksuruk pesinden devam etti. En son gecmeyince ortakulak iltihabiyla sinuzite baglandi. Hem Arda hem bizim icin yipratici oldu.stanki hiç öyle bakamıyoruz falan diye düşünmeç sanırım şuan hamilelikte senin farklı düşünmene sebep oluyor. Gökçe 2015 yazını komple hasta geçirdi mesela kışın o kadar hasta olmuyor
Bende öyle hissetmeye başladım. Sonra ne yaşlanması diyorum ama avutamıyorum kendimigöz altlarım çökmüş gibi böyle yorgun yorgun yaşlanıyorum sanırım
tabi insan zaman zaman inkar ediyo ama bedende bi yerden hatırlatma yapıyorBende öyle hissetmeye başladım. Sonra ne yaşlanması diyorum ama avutamıyorum kendimi
göz altlarım çökmüş gibi böyle yorgun yorgun yaşlanıyorum sanırım
Bende bazen aynaya bakıyorum ve eski yüzümü göremiyorum kendimi yaşlanmış hissediyorumBende öyle hissetmeye başladım. Sonra ne yaşlanması diyorum ama avutamıyorum kendimi