Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hemen kendine vitamin depola boğaz için turp bal yap kendine çok iyi geliyor inşallah hasta olmazsın kıuzucum da hemen iyileşsinBugün benimde hafiften boğazım acıyor hiç halim yok,kızımında burnu akıyor
Sağol canım yaparım hiç halim yok kızım uyudu oğlanlarda yok benim gözümde yatakta bir ton işim var halbuki ama yatacagım sanırımcanım hemen kendine vitamin depola boğaz için turp bal yap kendine çok iyi geliyor inşallah hasta olmazsın kıuzucum da hemen iyileşsin
Zaman çabuk geçiyor canım eşim şu kadar sene var derdi hep bana çok uzak geliyordu ama 6 sene deyince şaşırdım bana da bağkur ödüyor ama ona kaç sene var bilmiyorum bak Bugünde onu sorayım:))emeklilik ne tatlı bir hayal
Benimde çok hayalim var emekli maaşıyla gezip tozacam diyorum. Eşim de bunu duyunca kendini torun bakarken bulmayasın şakın dedi bilemedim sonrasınıemeklilik ne tatlı bir hayal
Uzak bir ihtimal değil canim:)bendee sahil kasabasında yaşamak istiyorumBenimde çok hayalim var emekli maaşıyla gezip tozacam diyorum. Eşim de bunu duyunca kendini torun bakarken bulmayasın şakın dedi bilemedim sonrasını
3600 sigorta gunüme 400 gün kaldı şimdiden emekli olacakmış gibi seviniyorum Emekli olacağım günleri hayal bile edemiyorum.Kızlar dün eşim emekliliğine 6 yıl kaldıgını söyledi ben çok şaşırdım daha fazla sanıyordum kısmet olursa 6 yıl sonra emekli olacak emekli maaşı alcaz 
Hiç hazır hissetmedim bu duruma kendimi ama sağlığı yerinde olduğu sürece çalışacakmış
Benimde çok hayalim var emekli maaşıyla gezip tozacam diyorum. Eşim de bunu duyunca kendini torun bakarken bulmayasın şakın dedi bilemedim sonrasını
Uzak bir ihtimal değil canim:)bendee sahil kasabasında yaşamak istiyorum
3600 sigorta gunüme 400 gün kaldı şimdiden emekli olacakmış gibi seviniyorum Emekli olacağım günleri hayal bile edemiyorum.
Hepimizin gönlümüzce olur inşallah kızlar28 yıl var emekliliğime
Torun başkaymış öyle diyor annem bize yapmadıklarını umuta yapıyor bence bakarsın senn:)Hepimizin gönlümüzce olur inşallah kızlar
Torun bakma kısmı bana biraz uzak geliyor çook yorgunum bu konuda
Ama yine de dayanamayabilirim
ben sinemayı etkinlik gibi görsün istiyorum biraz. Çocuk tiyatrolarına falan da götürürüm ilerde sık sık. Burda o kadar ucuz ki şehir tiyatrosu. Çizgifilm de olsa izlemesine takılmıyorum Ne izlerse izlesin devamlılığı yok nasılsa.Kızlar biz şimdi bu çocukların çizgi film izleme sürelerine kısıtlama getiriyoruz ya, sinemada o kadar süre izliyor olmasının bir zararı olmaz mı artık?
bakalım nerelerde olucaz yıllar sonra. Artık konunun adı da ninelerin gğncesi olurUzak bir ihtimal değil canim:)bendee sahil kasabasında yaşamak istiyorum
Ahahahahh sesli guldum yuzume tuhaf bakti bide ona anlattm muhabbeti beni deli sanmasin diyebakalım nerelerde olucaz yıllar sonra. Artık konunun adı da ninelerin gğncesi olur
Ayy süper olurbakalım nerelerde olucaz yıllar sonra. Artık konunun adı da ninelerin gğncesi olur
Evet öyle söylüyorlar bende belki dayanamam ama eşim çok meraklı torunlarımı parka götürürüm diyor bizim çocukların dedesi olmayınca eşim dede olmaya hevesli bayagı Allah ömür versin o günleri görelim inşallahTorun başkaymış öyle diyor annem bize yapmadıklarını umuta yapıyor bence bakarsın senn:)
Ninelerin güncesibakalım nerelerde olucaz yıllar sonra. Artık konunun adı da ninelerin gğncesi olur