- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
sütlaç da bende öyleyim ya her türlü gideri var ama en çok fırın olanını severimSütlaç yapayım dedim evde nişasta azmis yaptım biraz sulu oldu neyseki çocuklar seviyor sulu falan dinlemez yerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütlaç da bende öyleyim ya her türlü gideri var ama en çok fırın olanını severimSütlaç yapayım dedim evde nişasta azmis yaptım biraz sulu oldu neyseki çocuklar seviyor sulu falan dinlemez yerler
Evet fırını bizde seviyoruz bir kere yaptım eşim beğenmedi güzel olmuştu halbuki,hazır almayı tercih ediyorsütlaç da bende öyleyim ya her türlü gideri var ama en çok fırın olanını severim
Ayni durumdayim. Kar yuzunden araba mahsur kaldi cikamadik markete. Makarna corba yicez artikOff kızlar ne yemek yapacağımi şaşırmış bir gundeyim pazara gidemedik kaç haftadır birşey uretemiyorum
Neyseki buzlukta bir paket bezelye buldum pişiyor yanina da makarna yapcam tamamdırBu kadar kar yaginca
Ayni durumdayim. Kar yuzunden araba mahsur kaldi cikamadik markete. Makarna corba yicez artik
İnşallah hayallerindeki gibi olur canimcimAy ben de yarın ne yapsam diye düşünüyorum güzel bi yemek sonra da bişiler içeriz hatta kızçem erken uyursa loş ışık güzel bi müzik biraz da şarap şahane olur
Lütfen hatırlatın pazartesi size hayaller hayatlar anlatayım :))
tabi canım bakayım bendeKızlar vakti olan onbinsicakkalp etiketiyle bir çocuk için Dilek paylaşabilir mi
Çocuklara mont gönderecekler Emre Altuğ'un hesabından ya da forum Bornova hesabından inceleyebilirsiniz
Kışın elektrik kesilmesi çok kötü,ev soğuk oluyor çocuklar küçük inşallah cabuk gelir canimAlisverise gittik eve geldik bir bucuk saattr otoparkin kapisinda bekliyoruz indim ben dayanamadim daha fazla disardan girdim esim arabada bekliyo posetler falan nedir bu elektrik skintisi ya evde buz gbi olmus yine allahtan hira uyumus yoksa doncak cocuk evde
hala yok (( 5 saat olduKışın elektrik kesilmesi çok kötü,ev soğuk oluyor çocuklar küçük inşallah cabuk gelir canim
Bizde aynıyız iki gün perebron verdim çocuk şaşırdı kendini kestim ondan mı bilmiyorum artıkAy bu öksürük ne bela yahu denemediğim şey kalmadı bi de şimdi gıcık gıcık tuttu balgam da var atamadı bi türlü
Bende bal zencefil karabiber turpdan akıttım bir iki gün ii geldi Tabi ventolin zyrtec de ilave ama bu gece zirve yaptı bir kaç gün önce doktora götürdü annem ciğerde bişi yok demişti ama yarın tekrar götürcem ben korkuyorum bronşit fln olmasınBizde aynıyız iki gün perebron verdim çocuk şaşırdı kendini kestim ondan mı bilmiyorum artık
Şimdi bi doğal antibiyotik diye bişi yaptıdık bal zencefil tarçın karabiber karanfil zerdeçal biberiye falan karıştırdık ondan veriyorum bi faydası olur mu bilmem
iki hafta surmustu bizim bir hafta surup verdi doktor snra diger hafta baska surup vermisti ve uc igne. Anca oyle iyi olmustu. Gece uyutmuyodu artik oksuruk igne verdi oyuzden. Ekstradan bitkisel yaptiklarimda cevizin zar kisimlarini cay yapmistm. o iyi geliyo azaltiyo. Turpu oyup bal koymustum. Zencefil bal falan. Oksuruk salgini var uc aylik bebek bile oksuruyodu hemde balgamliAy bu öksürük ne bela yahu denemediğim şey kalmadı bi de şimdi gıcık gıcık tuttu balgam da var atamadı bi türlü
Öksürük öyle oluyor canım balgami atması biraz zaman alıyor ayin başında benim kizimda grip olmuştu ondan sonra da hırıltı ve balgam oldu daha yeni yeni attıAy bu öksürük ne bela yahu denemediğim şey kalmadı bi de şimdi gıcık gıcık tuttu balgam da var atamadı bi türlü
size de geçmiş olsun canım inşallah faydası olurBizde aynıyız iki gün perebron verdim çocuk şaşırdı kendini kestim ondan mı bilmiyorum artık
Şimdi bi doğal antibiyotik diye bişi yaptıdık bal zencefil tarçın karabiber karanfil zerdeçal biberiye falan karıştırdık ondan veriyorum bi faydası olur mu bilmem