Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yilin ilk gnu grip oldum
Yeni yılın ilk iş günenüne bende hasta girdim. Boğazlarım kulaklarım başım. Birde kum döküyorum. Evlere şenlik.
geçmiş olsun kızlarYeni yılın ilk iş günenüne bende hasta girdim. Boğazlarım kulaklarım başım. Birde kum döküyorum. Evlere şenlik.
cok gecmis olsun ikinizedeYeni yılın ilk iş günenüne bende hasta girdim. Boğazlarım kulaklarım başım. Birde kum döküyorum. Evlere şenlik.
gecmis olsunn cnmYeni yılın ilk iş günenüne bende hasta girdim. Boğazlarım kulaklarım başım. Birde kum döküyorum. Evlere şenlik.
sagl cnm. Hayaller hayatlar noldu :))çok geçmiş olsun canımlar çabuk atlatırsınız inşallah
sagol canimgeçmiş olsun kızlar
cok sagol cnmcok gecmis olsun ikinizede
Burdada yagdi biraz ama eridi. İstanbulun kari bukadar olur zatenKar istedik istedikde. Bu kadarini da beklememistim. Daha yeni acildi yollar diye seviniyodum sabah bi kalktik her yer yine kar. Hala da yagiyo. Kar topundan kardan adamdan da sikildik.
Keske bi iki yokus olsaydi kayar eglenirdik ne guzel
oo kim gelmiş tee dünyanın başka ucundan bile takip eden var topağımızıHallo:)))
Herzlich wilkomenHallo:)))
Nice to meet youHerzlich wilkomen
O kadar sene ugrastim o dersle hatirladigim 3 -5 sey var zaten. Simdi yeri gelmisken kullanmasam yaxik olurduNice to meet you
Dank U :)Herzlich wilkomen
Komşu memleket dilleri benziyor ama aynı değil :)O kadar sene ugrastim o dersle hatirladigim 3 -5 sey var zaten. Simdi yeri gelmisken kullanmasam yaxik olurdu
Ay çok popülersiniz ne yapayım, namınız taaa buralara kadar gelmişoo kim gelmiş tee dünyanın başka ucundan bile takip eden var topağımızı
Aynen yaa hirada kendi kendine konusunuyo bazen sayin seyirciler falan diyo oyle komikki. Ama tatlilar bu sebekler ya. Ahh bide uyusa hala oturuyo koca kari gibiKızlar trt çocukta İstanbul muhafızları var ya kızım çok seviyor kendi kendine şarkısını söylüyor,ben İstanbul muhafiziyim diyor,tuhaf hareketler yapıp kendi kendine konuşuyor hayali birisiyle oynuyor:)) Allahtan bu dönemde bunların normal olduğunu biliyorum yoksa hemen psikologa gotururdum
Aynen şu anda uyutmaya çalışıyorumAynen yaa hirada kendi kendine konusunuyo bazen sayin seyirciler falan diyo oyle komikki. Ama tatlilar bu sebekler ya. Ahh bide uyusa hala oturuyo koca kari gibi