Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canim, çabucak iyilessin kuzucuk,bende herkes için sağlıklı,mutlu bir yıl olmasını diliyorumDoktordan geldik boğazdan sürüntü aldı pozitif çıktı faranjit olmuş 2016 son golünü attı anlayacağınız
Gerçekten 2017 den en çok sağlık diliyorum..
İyi seneler olsun canımlar..musmutlu yıllar
kuzum ya gecmis olsun cabuk atlatsin insallahDoktordan geldik boğazdan sürüntü aldı pozitif çıktı faranjit olmuş 2016 son golünü attı anlayacağınız
Gerçekten 2017 den en çok sağlık diliyorum..
İyi seneler olsun canımlar..musmutlu yıllar
Hrmşire bi arkadaşım kullanıyo çok memnun bizim için geçti artık nasip ikinciyeKizlar biraz once denk geldim baby vac diye bir burun aspiratoru varmis. Aspiratorun ucunu elektirik supurgesine takiyosunuz. Diger kisim cocugun burnuna ne vr ne yok cekiyomus. Mekanizma cekis gucunu azaltiyomus tabi. Konuda ki bayan yurt disindaymis orda cok yayginmis ben hic duymamistim. Cocugun burnundan cikana inanamayacaksiniz yazmis. Yeni dogandan itibaren kullanolabiliyomus. Benim kafama yatti baya. Bakmak isterseniz size de soyleyeyim dedim
1 aydir burun akintisi dinmedi cozum olur mu diye dusunmustum bende. Ama 55 liraymis bi bakayim pahaliymistaHrmşire bi arkadaşım kullanıyo çok memnun bizim için geçti artık nasip ikinciye
Bizde ailece evdeyiz abimin kızı ateşlenmiş geldi ateş ölceri aldı benden bozulmuş onlarınki,kardeşimi cagircaktim onun oglu da atesliydi kulak enfeksiyonu geciriyormus kendi kendimize takildik tombala oynadikYalniziimm.
Yilbasi kutlamayiz diger gunlerden bi farki olmaz bizim icin ama herkes foto atiyo video atiyo. Evde yalniz oturunca kendimi kotu hissettim