- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
Takip no yok bndeSona kalan 4-5arkadaş hepiniz aynı şeyleri düşünüyo.sen takip etmiyon mu kargonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip no yok bndeSona kalan 4-5arkadaş hepiniz aynı şeyleri düşünüyo.sen takip etmiyon mu kargonu
İyide siz kargo takip nosunu nerden biliyorsunuz ??
Yaa bana hiç kargo takip nosu da gelmedi unuttu mu kapağım acaba
Tencereme bugün teslim edilecekmiş ama benim adamla değil bizim yayınevinin adıyla yollamışlar görünce şaşırma kapağım olur mu eşinin işyerine gidiyo aras kargo ile geliyo
Brn cktim evden ins kargocu gelmez ben yokken
bizde ki genel durum inşallah kahvaltılıktır bir sonraki öğünü güzelce yer kuzumSabah kahvaltısı olarak salatalığı yedi kalktı iki yudum da meyve suyu içti. Aç aç geziyor ya sinir oldummmmmm
özellikle belirtmesi gerekiyormuş canım mesaj gitsin diye.. ben sormuştum kargo müdürüne...Takip no yok bnde
Allah kabul etsin şimdiden. bizlerde bekliyoruz bakalım neler olacak.. alanlarda artık piyasada yok bi almayanlar kaldı topakta ( L Leydiminik deyimiyle....)Kızlar bu gece babam ramazan ümresine gidiyo.kv de gidiyo tabi kendi kız kardeşiyle.telaşemiz var.kabaca evi toplayıp annemlere gidicem.ara ara girer bakarım çok meraklardayım.hadi grşrz.
Canım kargo firması gelip dükkandan almış kutuyu üstünde benim ismim yazıyodur ama dükkandan alınca işte direk ...... Yayıncılık diye işlenmiş ben aradım aras kargoyı kendi adımla arartım çıkmadı bizim işyerinin adıyla arattım çıktıben seninkine özellikle mesaj atılmasın dedim canım
gönderilen kargo şirketi ile ilgili olabilir mi acaba
kesin gelir
bizde ki genel durum inşallah kahvaltılıktır bir sonraki öğünü güzelce yer kuzum
Anladım benim kapak uyanık çıktı :)
Tahmin ettimben seninkine özellikle mesaj atılmasın dedim canım
gönderilen kargo şirketi ile ilgili olabilir mi acaba
kesin gelir
bizde ki genel durum inşallah kahvaltılıktır bir sonraki öğünü güzelce yer kuzum
sende bırakıp gittin bizi tek bıraktın buralarda..Kizlar oglan tepemde takip edemiyorum yoksa kargoyu aldi gorunmuyo durumlari yok
bilemem heycanımıza ortak deil gibisinKizlar oglan tepemde takip edemiyorum yoksa kargoyu aldi gorunmuyo durumlari yok
ee bi de tencereni düşün ne haldeay hadi herkes alsın artık çatlıcam
yarın gitcem halletmem gereken şeyler var bakamıyorum da buraya
eatmeat ten geldiğine emin misin senAradim pttyi adiniza kargo yok diyolar
Benimde a4 kutusu
Ya bi de ben varım fayika beni de kandırdı bak şimdi kaldım ortada kim benim kapağım çabuk ortaya çıksın E ekskkalmym bana mı yolladı acaba acayip merak ediyorum bende
Bu arada tencereme de ulaşmadı hala bugünulaşır diye düşünüyorumm