Ay ben kimseyi tahmin edemiyorum inşallah benim tencereme ulaşır bugün ya yarına kalmaz inşallahben sana ne yapacağımı bilemedim ki
bende ama onun ki en geç gelicek bence zira tahmin ettiğim kişi en geç verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben kimseyi tahmin edemiyorum inşallah benim tencereme ulaşır bugün ya yarına kalmaz inşallahben sana ne yapacağımı bilemedim ki
bende ama onun ki en geç gelicek bence zira tahmin ettiğim kişi en geç verdi
Azıcıkta gırgıra vuruyorum işi ya bakmayın abarttığıma. Son zamanlarda çok keyifsizdim ama iyi geldi, seviyorum siziBen beklemiyorum ama sizleri merak ediyorum.gerçi tenceremi kolluyorum birazda ama buralarda deil
Cann ım hadi accık işine bak yoksa sıkışırsın kolay gele
bende o şekilde öğrendimKızlar ben artık kesin kes biliyorum kimden bana gelcgni saf gibi hiç Kargo takip nosundan kargo durumuna bakmamışım demin bi baktım kiii aaa geldiği şehir ve kimin gönderdiğinin basharfleri yazıyo
Azıcıkta gırgıra vuruyorum işi ya bakmayın abarttığıma. Son zamanlarda çok keyifsizdim ama iyi geldi, seviyorum sizi
Kızlar ben artık kesin kes biliyorum kimden bana gelcgni saf gibi hiç Kargo takip nosundan kargo durumuna bakmamışım demin bi baktım kiii aaa geldiği şehir ve kimin gönderdiğinin basharfleri yazıyo
İyide siz kargo takip nosunu nerden biliyorsunuz ??bende o şekilde öğrendim
Bir isyeri dahaYaa bana hiç kargo takip nosu da gelmedi unuttu mu kapağım acaba
Tencereme bugün teslim edilecekmiş ama benim adamla değil bizim yayınevinin adıyla yollamışlar görünce şaşırma kapağım olur mu eşinin işyerine gidiyo aras kargo ile geliyo
aynen :)Valla kendi kargomdan çok seninkini bekliyorum bende merakla
Benimkide bikaç parça kaşar yedi pankek yapmıştım sever aslında ama bi iki ısırdı bıraktıSabah kahvaltısı olarak salatalığı yedi kalktı iki yudum da meyve suyu içti. Aç aç geziyor ya sinir oldummmmmm
bak yaa. bende kargo müdürünü aradım sakın mesaj gitmesin dedimben ona mesaj gitmesin die iki yere de kendi numaamı yazmıştım :)
Bende bile bile tenceremin nosunu yazdım çünkü buraya pek giremiyo yoğun bu aralar sanırsam.ben ona mesaj gitmesin die iki yere de kendi numaamı yazmıştım :)
Belki canı istemiyodur yine accık mideye inmiş bişiler...Sabah kahvaltısı olarak salatalığı yedi kalktı iki yudum da meyve suyu içti. Aç aç geziyor ya sinir oldummmmmm
Sona kalan 4-5arkadaş hepiniz aynı şeyleri düşünüyo.sen takip etmiyon mu kargonu