Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bide bana merakli diyolar asil merakli senmissin ben.boyle merak gormedimA Akaibu nun tenceresi forumu çok takip edemeyen biri Cnki sessizliğinden şikayet etmiş bu ben olabilirim ikincisi esi şehir dışında olduğu icin kargoyu gec verdi yine oklar beni gösteriyo
Ama tabi E ekskkalmym da olabilir
Bir de @Sunset5 in verdiği hiç bi ipucunu hatırlamıyorum blmyrm o da sessiz ondan da bekliyorum
Ayyy bilemedim ya @lutitaaaa bu merak çatlatır kız Adami
hadi gözün aydın o zamanben seni kapaklıktan çıkardım canım.. düşündüğüm biri var artık...
Di mi ama ya çatladım burda
istanbul canim. 3 gece icin gidiyo. Ama nolcak yani. Babasigil burda. Bisey olursa cagiririm. Ama yok ille evde kalmicam.Kaç saatlik yol? Eşin kaç gün gelmeyecek? Ben rekor kırdım 2 hafta oldu annem gile gitmeyeli
Bende kargo takip noyu ezberlerdim.bakmadan noya giriyorum.şimdiye kadar 2 şehirden aktarmalı bilgisi yazıyodu.tenceremin şehrine yakın şubede 22.00 den beri.ya gönderdiğim kargonun takibinden hiçbişi anlamadım şuan şubede beklemede görünüyor niye bekliyor ki niye teslim edilmiyo niye niye birazdan arıyacağım bakalım şu koşullarda dün çoktan elinde olmalıydı çikolatalara ne oldu acaba
Kaç saatlik yol derken konya-ankarayı kastetmiştim. Yani eşin kaç gün gelmeyecekki o yolu göze alıyorsun diye merak ettim. Ama kvye gitmeyeceksem bende giderdim anneme :))istanbul canim. 3 gece icin gidiyo. Ama nolcak yani. Babasigil burda. Bisey olursa cagiririm. Ama yok ille evde kalmicam.
Hos esime kalsa annemlerde kal der ama kalmayacagimi bildiginden direk ankaraya bilet aliyo
1 saat 15 dk :) hızlı tren sağolsun. Evde işlerim vardı ramazanda oruç oruç yapamam dşye gitmek istemiyodum. şehir içi bi yere gidiyomuş gibi yol sıkıntı olmuyoKaç saatlik yol derken konya-ankarayı kastetmiştim. Yani eşin kaç gün gelmeyecekki o yolu göze alıyorsun diye merak ettim. Ama kvye gitmeyeceksem bende giderdim anneme :))
Benimde a4 kutusuBenim hiç gelmedi bile zaten geçen de A4 göndermiştim yok benden olmuyo demek ki
1 1h1r ay su forumda yeminle ikimize acıdım ya ben boşu bosuna aylardır nasılsa kimden geldiğini biliyorum diye hiç heycan yapmadım sende yavrum L Leydiminik diye diye gezinion ins seninki tutar bari
Ay yalnz varya iyi ki de ben fayika sanmışım en basndan beri de heycan yapmamışım yoksa kim kim diye çatlar dururdum
Smdi bazı derin aratirmalarim oldu ve 1-2 kişiden şüpheleniyorum ve şüphelerimin çoğu A Akaibu da yoğunlaşıyor
Ben hergüne çok erken başlarım ama biraz haber bakarım balkonu yıkarım kızı okula gönderirim falan işte.Güya erken kalktım işlerimi halledeyim rahat rahat okuyayım diye ama yine yapıştım buraya
bana gelen kargo adrese teslim edilemedi diyo bi aradım çemkirdim sormayın yoğunluktan dedi neyse bgn öğlen sizde dediler bakalım
benim gönderdiğim kargoda dağıtıma çıkmış
Ben yarın misafir almayı düşünüyorum ramazan gelmeden aradan çıkarayım diye. Temizlik yemek pastalar çocuklar vs hepsi beni bekler ama 1h1r'de kargo beklerBen hergüne çok erken başlarım ama biraz haber bakarım balkonu yıkarım kızı okula gönderirim falan işte.
Ama bu aralar burayı takip etcem diye ciddi şekilde evi boşladım
Böyle yapınca üzülüyorum ama
Valla kendi kargomdan çok seninkini bekliyorum bende meraklaBen yarın misafir almayı düşünüyorum ramazan gelmeden aradan çıkarayım diye. Temizlik yemek pastalar çocuklar vs hepsi beni bekler ama 1h1r'de kargo bekler
Ben beklemiyorum ama sizleri merak ediyorum.gerçi tenceremi kolluyorum birazda ama buralarda deilBen yarın misafir almayı düşünüyorum ramazan gelmeden aradan çıkarayım diye. Temizlik yemek pastalar çocuklar vs hepsi beni bekler ama 1h1r'de kargo bekler
ben sana ne yapacağımı bilemedim kiBöyle yapınca üzülüyorum ama
bende ama onun ki en geç gelicek bence zira tahmin ettiğim kişi en geç verdiValla kendi kargomdan çok seninkini bekliyorum bende merakla
Yok cicim kanmam artıkben sana ne yapacağımı bilemedim ki
bende ama onun ki en geç gelicek bence zira tahmin ettiğim kişi en geç verdi
sen bilirsinYok cicim kanmam artık