- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bana hiç kargo takip nosu da gelmedi unuttu mu kapağım acaba
Tencereme bugün teslim edilecekmiş ama benim adamla değil bizim yayınevinin adıyla yollamışlar görünce şaşırma kapağım olur mu eşinin işyerine gidiyo aras kargo ile geliyo
Neler olmuyokiii bana o gondermiyomus
Leydi miymis cidden hadi gözun aydin :)L Leydiminik sen nasıl güzel bir insansın ya ilk günden içime doğmuştun ilk günden bilmişim ama en çok ben çatladım sayende Dediğim gibi yazma konusunda yeteneksiZim ama ne desem az sana. Herşeyi çok beğendim özenle hazırlayacağını da biliyordum zaten. Kurabiyeleri de indirdim mideye ellerine sağlık. İyiki tanıdım sizi hepinizi çoookk seviyorum
Mardinden geliyomus bana zaten arasa baska kargo almak icn gittim lcw den kargo gelmisti onu almaya gttm bana demezmi kargonuz mardinden dun verilmis yarn gelir diye ben sokkkk
Ahahaa öğrenme yolunu bak :)Mardinden geliyomus bana zaten arasa baska kargo almak icn gittim lcw den kargo gelmisti onu almaya gttm bana demezmi kargonuz mardinden dun verilmis yarn gelir diye ben sokkkk
bazen benimki de yapıyo onu arada bi bişeyler teklif ediyorum istemezse ısrar etmiyorumSabah kahvaltısı olarak salatalığı yedi kalktı iki yudum da meyve suyu içti. Aç aç geziyor ya sinir oldummmmmm
Canım önemli değil demek isterdim ama ben snaa göndermedim kihediyelerim geldi canım koton poşetinle beraber hediyelerim geldi teşekkür ederim. ayrıca büşrayı düşündüğün gün beni gerçekten çok mutlu ettin. nice güzelliklerle hep beraber daha nice günlere inşallah... MIhtar
canım beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullanın ay kurabiyeler sağlam gelememiştir artık diye üzülüyodum aslında neyseki yapabildiğim yegane şeyi tadabilmişsinL Leydiminik sen nasıl güzel bir insansın ya ilk günden içime doğmuştun ilk günden bilmişim ama en çok ben çatladım sayende Dediğim gibi yazma konusunda yeteneksiZim ama ne desem az sana. Herşeyi çok beğendim özenle hazırlayacağını da biliyordum zaten. Kurabiyeleri de indirdim mideye ellerine sağlık. İyiki tanıdım sizi hepinizi çoookk seviyorum
bi kutuya bakayım canım ben :)Canım önemli değil demek isterdim ama ben snaa göndermedim ki
Koton poşeti benim de, kardeşime kutuya koy demiştim kargo kutusuna koydu dedi, koymamışlar mıhediyelerim geldi canım koton poşetinle beraber hediyelerim geldi teşekkür ederim. ayrıca büşrayı düşündüğün gün beni gerçekten çok mutlu ettin. nice güzelliklerle hep beraber daha nice günlere inşallah... MIhtar
O poşeti görünce iptal oldu :)Koton poşeti benim de, kardeşime kutuya koy demiştim kargo kutusuna koydu dedi, koymamışlar mı