- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Sürat yaptın yetiştirdinnaslda yolladm hemen kargoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürat yaptın yetiştirdinnaslda yolladm hemen kargoyu
kekik dişeti ve dişlere çok iyi kaynayınca aklında olsuneşimin teyzesine dedim ki gaz için kekik kaynat çok ii geliyo sonra da anneme anlatıp böyle işte anne olmak tavsiyeler fln annemin cevabı kızım o kaynatılan kimyon
iyi okuyabildin aceleyle yazdm onu dun :) baktm yamuk olmus :))Dur şokumu heyecanımı atıp geldim lutita çok çok tatlısın notun hediyelerin hepsi için tek tek teşekkür ederim iyi ki burdayım ya
kesin sensindir
eşimin teyzesine dedim ki gaz için kekik kaynat çok ii geliyo sonra da anneme anlatıp böyle işte anne olmak tavsiyeler fln annemin cevabı kızım o kaynatılan kimyon
Gözüm ne yamukluğunu gördü ne noktası virgülünü, mutluluktan heyecandaniyi okuyabildin aceleyle yazdm onu dun :) baktm yamuk olmus :))
aaa öyle mi bilmiyodum sağol canımkekik dişeti ve dişlere çok iyi kaynayınca aklında olsun
Ben karnıyarığı öyle yapıyorum. Hiç kızartmam. Tuz ve yağ sürüp fırına veriyorum. Tabi kızartma gibi lezzetli olmuyor ama daha hafif güzel oluyor. Hatta yazlık sebzeleri karıştırıp içine tavuk koyup baharatlıyıp öylede yapıyorum. Eşim çok seviyor.Kızlar fırında patlıcan kızartması yapan varmı güzel oluyomu denesem mi bilemedim
gargara yapıyorsun hamilelikte çok tükettim ordan biliyorum...aaa öyle mi bilmiyodum sağol canım
Canm ya sende cok tatlisin gule gule kullaninGözüm ne yamukluğunu gördü ne noktası virgülünü, mutluluktan heyecandan
bende ilk defa yapcam eşim yemiyo patlıcan ona kadar yemek var kendime yapayım dedim denicem güzel olursa hep yaparım :)Ben karnıyarığı öyle yapıyorum. Hiç kızartmam. Tuz ve yağ sürüp fırına veriyorum. Tabi kızartma gibi lezzetli olmuyor ama daha hafif güzel oluyor. Hatta yazlık sebzeleri karıştırıp içine tavuk koyup baharatlıyıp öylede yapıyorum. Eşim çok seviyor.
ben kargocunun face adresini bile buldum kim verecek bilmem lazım dimi amaKeşke hepimizin kargocusu harika kanatlardaki jet olsaydı
Yok artık :) sana bence E ekskkalmym gönderiyoben kargocunun face adresini bile buldum kim verecek bilmem lazım dimi ama
mng kargo teslim edilen kuryenın adını yazmıs bende bakayım dedım Niğde de mng de çalışıyor yazıyordu öyle buldum yani..Yok artık :) sana bence E ekskkalmym gönderiyo
Senden korkulurmng kargo teslim edilen kuryenın adını yazmıs bende bakayım dedım Niğde de mng de çalışıyor yazıyordu öyle buldum yani..
gelir o zaman bikaç güne... nerden aklına geldi ki benim kapak? içine mi doğdu?
sen korkma benden kapağım...Senden korkulur