Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leydi tabiki kim olacakOna da seslendim arada :) kim bu huysuz kapak :)
Deterjana giden kutu senin değil mi ondan bu gizem benimle az daha kafa bulmak için
Leydi tabiki kim olacak
Eğer oysa çok kızarım vallahi o kadar merak ederken kendi hedayeleri bize göstertmemekte nedirLeydi tabiki kim olacak
Deterjan a geldi ig de paylastiYaa kimin hediyeleri geldi anlamadımm. Hem neden paylaşılmıyo ki resimler ? Bence gelen paylaşsın kimden geldigini söylemesin.
Sıyırıyorum galibaParanoyada zirve
D deterjan a @ leydiminik gönderdi bencede zira L Leydiminik i pek meraksız relax gordum normalde burayı ayağa kaldirirdi foto at foto at diye birde biz hemen anlıyoruz onu bu L Leydiminik in zevki onun notları falan diyoruz o yüzden bu gizemlilik ama anladikki bal gibi de sensin L Leydiminik
Bencedekapagi oyle istemis sadece kutuya izin cikmis kapaga soylemek lazim izin versin diye..
Benim kadar ben olduğu anlaşılan bi insan için gizem yapmak her türlü zormuş bakD deterjan a @ leydiminik gönderdi bencede zira L Leydiminik i pek meraksız relax gordum normalde burayı ayağa kaldirirdi foto at foto at diye birde biz hemen anlıyoruz onu bu L Leydiminik in zevki onun notları falan diyoruz o yüzden bu gizemlilik ama anladikki bal gibi de sensin L Leydiminik
Ay kıyamam sana ya
çok güzeller güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1840010 Bunlarda benim hediyem kızlar görmeyenler için yükledim( işimdeyimgücümdeyim
İşte kapağı rica etmiş içerği yükleme diyeAy takip de değilmişim. İyi de içerik yok sadece kutu resmi var.