- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
Resim resim isteriz resimmmKızlar hediyelerim geldiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim resim isteriz resimmmKızlar hediyelerim geldiiiiiiii
Sarisinda degilim ama
aa çok sevindim canım ya. çeşit olur ona da gözün aydın :)
sağolun kızlaryok yok benim artık sana bi paket yapmam farz oldu üzülüyorum böyle
neden olmasın kiiii
ay çok sevindim canım gözün aydın
biz hep garnier alıyoruz sadece bir kere evde unutmusuz eşim arko almış geçen sene çocuklara da garnier aldık güzel garnier özellikle eşim hep onu tercih eder beğenir bende kötü olacağını düşünmüyorumKızlaaarrr soru :)
Garnier çocuk güneş kremi aldım
Sevgili görümceciğim hemen yok iççindeki kimyasallardan fiyatı ucuzda falan filan saymaya başladı musteladan aşağısı kurtarmıyo onu
Kullanan var mı sizce nedir ne değildir
FotooooooKızlar hediyelerim geldiiiiiiii
öyle bişi mi varBni tekrar eklermisnz kzlar whats.
Ayy valla ben sariya boyatcam gdip smdi saclari saftirk gbi bakiyorm ekrana bugnFotoooooo
öyle bişi mi var
Resimleri göstermeyi çok isterim fakat o zaman anlaşılır belki hemde kapağımın ricası üzerine herkesin hediyesi ulaştıktan sonra paylaşacağım. Ayy şimdi blöf yapıyorum diye düşünüyosunuzdur belki. Ama hepsi çok güzeller bayıldım. Çok çok teşekkür ediyorum kesene bereket kapağım.Resim resim isteriz resimmm
Rica ederim canım. Çok sevindim beğenmene.Gülümsemek ne kelime az kalır bugün bildiğin sırıtık geziyorum.Niğdeden Sakaryaya...herşey için çok teşekkürler
Benim doldu bileİşin kötü yanı daha bir hafta olmadan kotam dolacak sonra yine wifi köşelerinde sürüniciğim
Valla geçen gün ben alacaktim ama nivea da vardı nivea aldım ben. Ama fiyatları aynıydı yani. 50 liraya aldımKızlaaarrr soru :)
Garnier çocuk güneş kremi aldım
Sevgili görümceciğim hemen yok iççindeki kimyasallardan fiyatı ucuzda falan filan saymaya başladı musteladan aşağısı kurtarmıyo onu
Kullanan var mı sizce nedir ne değildir
Ben öyle yapmıştım ya geçen sefer ilk kargo şirketi tutmuştu amaKargo sirketlerini arayip adma gelen kargo varmi diyemi sorsam