- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
Zaten görüldüğü üzre L Leydiminik kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına birde sen vurmaherkes L Leydiminik ten suoheleniyo bi benden suphelenen yok tenceremin bugune kadar butun mesajlarini takipteyim ben bi kerecik bile gecmedim aklindan tencerem kargonu oglen verdim carsamba gelecek sana
acik ve net soyleyim beni ele seninla deilim kuzumAllah aşkına birde sen vurma
Forum listesine bakıyormuş hanımZaten görüldüğü üzre L Leydiminik kaçtı
Senin tencerenin biliyoruz canim:))acik ve net soyleyim beni ele seninla deilim kuzum
İzin çıkan hediyeleri paylaştım kızlar İnstagram da
kim ??Senin tencerenin biliyoruz canim:))
Alalaa kim kiSenin tencerenin biliyoruz canim:))
Ayy tam yazacaktim dur ozelden yazayım senin gonderecegin kişi demi onu biliyorum
tamam buldum kapagimi benherkes L Leydiminik ten suoheleniyo bi benden suphelenen yok tenceremin bugune kadar butun mesajlarini takipteyim ben bi kerecik bile gecmedim aklindan tencerem kargonu oglen verdim carsamba gelecek sana
Kaçma gel kız buraya 2. Kez duygularımla oynadı L LeydiminikZaten görüldüğü üzre L Leydiminik kaçtı
Smdi geldik eve sahilde semaverde cay yaptk parkta sallandim kaydim vakit nasil gecmis anlamadik buaksam giremedimde hc sarjm yoktu meraktan olcem aklima geldkce bi tuhaf oluyorum yarn evden cikmicam hc kargocu gelirse diye :)On mesajdan dokuzu benim merakta lutita yı geçtim