Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle geliyorduAy nolur biri beni bu halden kurtarsın Nerden doğdun içime leydim be yaa Keşke bende herkes gibi herkesten şüphelenseydim kafayı yedim yeminle
aynen öyle:))Benim kadar ben olduğu anlaşılan bi insan için gizem yapmak her türlü zormuş bak
Ay kıyamam sana ya
çok güzeller güle güle kullanın canım
Bişi olmaz canım hertürlü kabulumuz
Su an bu haldeyim. Hediye paketi almadigima bin pismanim. Kiyafetlerin kendi paketleri tamam ama kendi yaptigim bi de diger bi kac parcayi ne yapsam bilemedim.
Kutuda sarsilip bozulmalarini da istemiyodum
Ama bi cozum buldum tabisi
Prima kutusunu da oyle bir hale getirdim ki. Primaliktan cikti diyebilirim
Paylaş bence buna karar vericek kişi sensin artık senin onlar :)Off off şurda ağız tadıyla bi resim paylaşamadım ya. Ah kapağım ah :)
Çok güzeller canım:)Eki Görüntüle 1840010 Bunlarda benim hediyem kızlar görmeyenler için yükledim( işimdeyimgücümdeyim
Biz onu bulduk ki hala neyi saklıyosa.. hıhOff off şurda ağız tadıyla bi resim paylaşamadım ya. Ah kapağım ah :)
Ver gazııPaylaş bence buna karar vericek kişi sensin artık senin onlar :)
Güzel günlerde kullanın canımmEki Görüntüle 1840010 Bunlarda benim hediyem kızlar görmeyenler için yükledim( işimdeyimgücümdeyim
Gaz değilde kızdım yani aaaa :)Ver gazıı