Yok canım çıktı senin kargoYaa kalbim hzli atmaya basladi benim bugece hemen gecse bari. Ama kesin yarn kargoya verceklerden biri benm kapagimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım çıktı senin kargoYaa kalbim hzli atmaya basladi benim bugece hemen gecse bari. Ama kesin yarn kargoya verceklerden biri benm kapagimdir
Kargocubaşı benim kargom nereeeedeYok canım çıktı senin kargo
ay Can'ım teşekkür ederim bakalım bi kargolar ulaşsında o zamn tekrar konuşuruzSen o kadar özeneceksin uğraşıcaksın notuna kadar paketine kadar bende beğenmezsem vurun beni
Ben bgn kargoya verdim Merak etme Dicem ama ben sahiplenildimYaa kalbim hzli atmaya basladi benim bugece hemen gecse bari. Ama kesin yarn kargoya verceklerden biri benm kapagimdir
Senin kargon istanbuldaKargocubaşı benim kargom nereeeede
Bi de kimden onu deyiverSenin kargon istanbulda
Kimse senden şüphelenmiyor artık o dereceay Can'ım teşekkür ederim bakalım bi kargolar ulaşsında o zamn tekrar konuşuruz
Ben bgn kargoya verdim Merak etme Dicem ama ben sahiplenildim
numara yapanlar cikiyo ortayaCan'ım sen wapptan çıktığın için mevzuyu kaçırdın. Benim kapağım bi sebepten açıklamak zorunda kaldı, ben kapağımı biliyorum canım kasma yani sen mişsin gibi yapmana gerek yok
O kadarda açıklayamam canım azıcık sabır aaaaaaBi de kimden onu deyiver
İstanbuldan geliyorsa bu L Leydiminik ten başkası olamazO kadarda açıklayamam canım azıcık sabır aaaaaa
bende kızımı alıp anneme gidicim.Annem aradı şimdi kızçemle beni kapıda bekliyorlarmış ay ne tatlı bir kavuşma olur ki son bir kaç dakikam
Neden ist sadece leydi mi varİstanbuldan geliyorsa bu L Leydiminik ten başkası olamaz
Kargon ist gelecel demiştim zaten ben
Yandı benim devrelerbana gelecek onun kargosu..