- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Ben anlamadım bunubaşharflerinden yakalayamadı reika olsa direk bilirdi zaten.. cık bulamadık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamadım bunubaşharflerinden yakalayamadı reika olsa direk bilirdi zaten.. cık bulamadık...
he ben günlerdir ben değilim diyorum inanılmıyo sen bi cidden dedin tamam oldu İnandık
Benim kapağım leydi canım bıldum diye bu çabalar
ama sana inanmış o senden başkasını gözü görmüyor..he ben günlerdir ben değilim diyorum inanılmıyo sen bi cidden dedin tamam oldu İnandık
isminin ve soyadının başharflerini öğrenmiş ya sen olsaydın bilirdi demek istedim...Ben anlamadım bunu
Mimar olacakmışsın sen olmamışsınPrima kutusunu kestim bictim kuculttum
sen bana almışsındır demek istedim amaBana mı aldın kız yoksa
Ya ben daha gönderemedim ki nasıl ben olayımisminin ve soyadının başharflerini öğrenmiş ya sen olsaydın bilirdi demek istedim...
Sen o kadar özeneceksin uğraşıcaksın notuna kadar paketine kadar bende beğenmezsem vurun beniTebrik ederim canım nasıl da bildin ki umarım beğenirsin
evt nerde bulusuyoruzBen kargo da beklemiycem :/ elden alıcam
Kapağııım neeeerdeeeesin
Ben ne gelin olabildim ne güvey, nerde benim kapağıııımmm
Eğer L Leydiminik değilse asıl kapağım şu anda hakkımda ne düşünüyordur acaba. Kesin gülüyordur halime :))
yani dimi o da var işte o yüzden bugun kargo gonderenlerden birisi. o yüzden sordum sana kimler kargoyu gönderdi diye yakalardık buradanYa ben daha gönderemedim ki nasıl ben olayım
Gülümsemek ne kelime az kalır bugün bildiğin sırıtık geziyorum.Niğdeden Sakaryaya...herşey için çok teşekkürlerbende sizi seviyorum canım. umarım yüzünüzü gülümsetebilmişimdir :)
Canım ben paketime not yazmaktan burayı üstün körü okudum bugün yarın sabah da yokum çok yazmayın bak darılırım haaayani dimi o da var işte o yüzden bugun kargo gonderenlerden birisi. o yüzden sordum sana kimler kargoyu gönderdi diye yakalardık buradan
Can'ım sen wapptan çıktığın için mevzuyu kaçırdın. Benim kapağım bi sebepten açıklamak zorunda kaldı, ben kapağımı biliyorum canım kasma yani sen mişsin gibi yapmana gerek yokevt nerde bulusuyoruz
Daha yarını var öbür günü var bu işin yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hooop bitecekYaa kalbim hzli atmaya basladi benim bugece hemen gecse bari. Ama kesin yarn kargoya verceklerden biri benm kapagimdir
yarın hedıyeler gelır gıder valla konu çok bizde... kardesıme soyledım bana adının ve soyadının basharflerını bıde sehırı soyle daha da heyecanlanım dedım bakalım hayırlısı...Canım ben paketime not yazmaktan burayı üstün körü okudum bugün yarın sabah da yokum çok yazmayın bak darılırım haaa