- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
nerden belliSen bakma ona. O benim kapagim kandiriyo seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden belliSen bakma ona. O benim kapagim kandiriyo seni
emin misin
ruyamda gordumnerden belli
İçimden bir his ya ben ilk alcam ya sonBakalım kim en son alcak
Bir anne olarak bende üşüttünmü diyorumyada ağrıttın cnm sırtını masaj iyi gelecektirKizlar ya en alt kaburgalarim acaip aciyo. Dokundugumda oturup kalktigimda canim yaniyo.niye olur ki boyle hic basima gelmemisti
ay hapşırık benim korkulu rüyam oldu.sürekli ya yatakları kaldırırken halı silkerken en ufak rüzgardan bile.birde boğazım hep kaşınır.alerjik bi durup tedavisi var tabi ama emzirme bitince gidicem.Hersbah 20 kere haspuruyorumdur bir haftadr nasl bi alerjidr bu ya
ayy ne farkeder canım gazeteyede sarsan olur benim içinşimdi bir sorum var yine canlar bir kaç parça için hediye paketi almaya gidicim bugün ve fakat mağazaların standart hediye paketleri de duruyor kendi paketleyeceklerimi paketlesem diğerleri de mağaza paketinde dursa olur mu ki yoksa hepsi bir örnek mi olmalı
Benim içimdeki hisde benim hediyemin en geç gideceğiİçimden bir his ya ben ilk alcam ya son
Ya ama çok fenasın yaCanım bunlar senin bebelere gelsin bi de tüm sevip de kavuşamayanlara
Aaa ayrı gayrı olurmu kız eşini destekleesim fenerli ben galatasarayliym esim tv yi kircakti snirden
Bende spordandır diyecektim canım ama ara vermişsin belki üşütmüşsündür geçen gün bende de olduKizlar ya en alt kaburgalarim acaip aciyo. Dokundugumda oturup kalktigimda canim yaniyo.niye olur ki boyle hic basima gelmemisti
Nasıl bir ruyaruyamda gordum
Bir anne olarak bende üşüttünmü diyorumyada ağrıttın cnm sırtını masaj iyi gelecektir
ay hapşırık benim korkulu rüyam oldu.sürekli ya yatakları kaldırırken halı silkerken en ufak rüzgardan bile.birde boğazım hep kaşınır.alerjik bi durup tedavisi var tabi ama emzirme bitince gidicem.
ayy ne farkeder canım gazeteyede sarsan olur benim için
olabilir kizlar az dikkat edeyim bakalim vazalin iyi geldi biraz.Ya ama çok fenasın ya
Aaa ayrı gayrı olurmu kız eşini destekle
Bende spordandır diyecektim canım ama ara vermişsin belki üşütmüşsündür geçen gün bende de oldu
neden ciddilestinNasıl bir ruya
Tersi çıkmasın
Canın nasıl istiyorsa, çok özel olmadığı sürece o paketler atılıyor zaten, mağaza paketi yeterlidir bence, tabi senin içine nasıl siniyorsaşimdi bir sorum var yine canlar bir kaç parça için hediye paketi almaya gidicim bugün ve fakat mağazaların standart hediye paketleri de duruyor kendi paketleyeceklerimi paketlesem diğerleri de mağaza paketinde dursa olur mu ki yoksa hepsi bir örnek mi olmalı
Benden niye korkmuyorsun
bilmem korkutamadıın beniBenden niye korkmuyorsun
Poff ya niye beni eliyor herkes yabilmem korkutamadıın beni
Eski tencereden sana kapak olmaz
Kapağımdı zati o benim :)Eski tencereden sana kapak olmaz
Kapağımdı zati o benim :)