Annelerden hikayeler

seneliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
16
12
32
Merhaba hanımlar,
Ben doktora yapıyorum ve kadınların doğum deneyimleri, doğum hikayeleri, anne olmak ile ilgili hissettikleri ve paylaştıkları üzerine bir araştırma yapmaktayım. Henüz doğumu ve anne olmayı deneyimlememiş bir kadınım, bu yüzden sizlerden ve deneyimlerinizden öğrenebileceklerim araştırmamın ötesinde kişisel olarak da benim için çok değerli olacak.
Hamileliğinizle, doğum sırasında, doğum sonrasında yaşadıklarınızla ilgili hikayelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca anne olmanızla beraber gelen en büyük değişiklikler neler oldu, çevrenizdekilerle ilişkilerinizde neler değişti çok merak ediyorum. Sizin kendinizi nasıl gördüğünüz, çevrenizdekilerin sizi nasıl gördüğü değişti mi? Neler hissettirdi anne olmak sizlere? Hikayelerinizi ve hissettiklerinizi paylaşmanız çok kıymetli, sabırsızlıkla bekliyorum :)

34 yasindayim 3.bebegim oldu.olgun yasta anne olmak inanilmaz birsey.o kadar sabirliyim ki ben bile inanamiyorum.bikmadan oyun oynuyorum sarki soyluyorum .islerimi bitirmek icin acele etmiyorum.buyuyecek ve birdaha bugunleri bulamam dusuncesi hakim hep.hamileliklerim hep bulantiyla gecti hamilelik kismini sevmeyenlerdenim.hep normal dogum tercih ettim ve pisman olmadim .annelikle birlikte koruyucu icgudum ataga gecti.yavrularini elletmeyen kediler gibiyim.

Çok teşekkürler cevap yazdığınız için. Yavrularına elletmeyen kediler gibi ne güzel tarif :) Normal doğum yapabilmişsiniz ne mutlu size, her anıyla yaşadınız öyleyse doğumu, bebeğinizi ilk görme anını. Neler hissetmiştiniz bebeklerinizle ilk karşılaştığınız anlarda? Şimdiki yaşadığınız deneyimden çok farklı mıydı ilk bebeğinizle geçirdiğiniz süreç? Merak ediyorum, eğer çok özel değilse sormak isterim, her bir doğum deneyiminiz birbirinden çok farklı mıydı acaba ve bebeklerinizi büyütürken yaşadıklarınız?

Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah çocuklarınız. Böyle güzel zamanları tadını çıkararak yaşayabilmek ne kadar güzel :)

Tesekkur ederim herbiri essiz bir deneyim .en ilginc olanida o kadar acinin ustune dr sis mor cirkin bir bebek uzatiyor eline ve sen onu begenmedigin halde bagrina basiyorsun ve onu gordugun anda acin diniyor.

Ben henüz doğumu ve anneliği deneyimlemedim, o yüzden bahsettikleriniz benim için çok heyecan verici ve inanılmaz. Bir yandan hayatta bu kadar değer verdiğin varlıkların olması ve sizin de dediğiniz gibi anne kediler gibi koruyucu bir hale geçmek de çok yoğun bir duygu olsa gerek. İlk anne olduğunuzu öğrendiğinizde nasıl hissetmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…