Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayyyyy super konuya geeell..tamda deli gibi arastirip durdugum seydi.cok tesekkurler konuyu acanlara Kazen
oglumda alerji cikti ne yediricemi sasirmis durumdayim.umarim cok faydali olur herkese
Mune
sana laf gelmiş gibi geldi bana
Devret artık muneye diyeceğim ama onada yaşlı dedin kazen abi :)
Artık genç nesilin ellerine bırak kulübü
Buda iyi bir fikirmi bilemedim
Yeni nesil çok atarlı
Ban ban ban
Üye kalmaz buralarda
Bunlar hep ihtiyarım dediğim o moda girdiğim için oluyor sanırım, ilk iş profilimden yaşı siliyorum daha ölmedim yıkılmadım hepinize yeterim mesajımı da bırakayım Kazen
sende mi yaşlı dedin bana? Olmadı bir de toprak atıp mermeri de dikin tepeme:)))) Vasiyetimdir mezar taşıma aksi koca çeneli zalim müdire yazdırın, ayrıca cımbızlı bir büstte isterim :)))
Genelde herkes birbirini biliyor mama yapan üye bebek konularında falan takılıyor :)
Bize ne olmuş böyle çok güzel olmuşuz :)
Pro üyeler gibi bir özelliğimiz varmı acaba :)
Sağol canım büyüyor kuzu. Maşallah 23 haftaya gelmişsin Cinsiyet neydi?
Aynen bizde faydalanırız ama konu açan kaçıncı Aydan itibaren yedirileceğini de belirtsin +6 gibi, kurallarda var mı bilmiyorum bakamadım, Ek gıdaya geçer geçmez hemen her şeyi yemiyorlar sonuçta