Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kazen abi mama denmiş ama bu katı besin de olabilir değil mi yoksa sadece kaşık maması mı ? Yani 8 Aydan sonra katı hazırlanan besinler de var köfteler gibi Nevreste

Nevreste abla bu güzel ayrıntıyı da not alalım mı ? BElki katı gıdayı ekleriz ama kişisel fikrim bir sonraki yarışma için yeni bir konu olabilir bu bunda sadece sıvı gıdalar üzerinden gidelim.

Şimdi blw tarzı besleyenler de olabilir ama şahsen ben eline verdim hep örneğin pankek yapıp..

Bence sıvı gidilar üzerinden gidilmesin lütfennn karışık olsun bebek püreleri çorbalar taneli gidalar da yer alsın konuyu takipteyim

kuzum benim bebekler hiç acı çekmese sıkıntı yüzü görmese keşke ama bu da bir imtihan Rabbim beterinden korusun bu süreçte su gibi aksın bitsin gitsin güzel günleriniz çabucak gelsin ❤
Cok sagol canimin ici,Allah razi olsun.cansin

Kesinlikle çok güzel bir yarışma :) 2018 Temmuz Anneleri olarak takipteyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…