Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aaa benden küçük oldun ama olmazz
35 de anlaşalım hemen düzenle biliglerini
Hahahahaa rahmetli babam uyuduğumuz zamanlar yaştan sayılmaz, hayatın yarısını uyuyarak geçirdiğimize göre o kısımları atarsak yaşlar yarı yarıya düşer derdi, onun felsefesine göre ben şu an 25 bile değilim, 23,5

Bu durumda sen yine benden küçük oluyorsun, uyuduğun dönemi çıkart hemen yaşa indirim yap :))))
Ben şimdi değil ama 50'de yaşı sabitleyeceğim:)) 50'den sonrasını görmeyiverin

Ay yalnız bu topik iştahımı açıyor, bebek maması deyince benim aklıma direkt muhallebi geliyor, kıza yaparken yarısını yerdim:))) çocuğu 24 yaşında olanlara bir güzellik yapılamaz mı ? 24 aylık saysak mesela

Burdamı paylaşcaz mama tarifini

Bazı mesajları göremiyorum suyun üzerine birşey okuyup esime verecektim neydi o göremiyorum tekrar yazabilir misiniz

Çok güzel olmuş bu yarışma . Benim oğlum 11 aylık. Ben de takipteyim :)

Profile anne yazısı gelmişti kalkmış niyeki

Onu kendimiz yapıyoruz canım:)
Anneler Kulübü
Ablacım yeni yarışma kategorimiz hayırlı olsun eee malum iki Bebeli anneler kervanındayım ve 19 ayına girmek üzere olan oğlum var :) eğer tarif ayırt ediliyorsa ben hemen edebilirim oğlumun en sevdiği en lezzetli tarifi yapmayı istiyorum... oğlum da 3 gün kuralı ile gittim hala alerji yapan bir besin var maalesef

Canım kategori henüz kuralları düzenleme aşamasında netleşsin görüşelim:)
Allah kolaylık versin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…