• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kazen Kazen hemen hemen tum yazilanlari okudum ve sanirim kimse soylememis. Tariflere mutlaka kac aya uygun oldugu yazilmali. Cunku ek gidaya yeni gececek anneler var aramizda. Misal karnabaharli bir tarif olacaksa karnabahar +8 ay gidasidir. Hatta 3 gun tadimda bebekte gaz yaptiysa daha sonraya bile ertelenebilinir. +8 sekiz ay ve ustu bebekler icin uygun demektir ve belirtilmesi cok onemlidir.

şahsım adına böyle bir yarışma olmasına çok sevindim. insan

coco inşaallah bebeğin bu durumu çabucak atlatır alerjik bebek annesi olmak çok zor olmalı :KK43:
Canim benim,mesajini yeni gördüm.insallah o kadar zor ki,bu 3 bucuk ayda cok cektik.kac defa acillik olduk.rabbim herkesin yavrusunu korusun.cok tesekkur ederim.daha bebegimle doya doya ilgilenemedim bile bu sıkıntılardan:/

Çok bilgim yok o konuda canım yanlış yönlendirmek istemem
Çok önemli bu
Hemen yarın al başla mutlaka
Edit; bu arada içebiliyorsan akmina mineralli su yada beypazarı sade soda iç bol bol
Kemik ağrıların hemen azalacak
Günde bir kere kullanıyorum ben canım. Sen istersen yine de bi doktoruna danış. D vitamini bunun içinde zaten var, ekstradan ihtiyaç olursa verir başka bir şey daha
Kizlar Allah razi olsun hepinizden.bu ilacla hayatimi kurtardiniz resmen.artik bileklerim aciyor düşünün.eczaneyi aradim akşam esim alio gelecek 🙏😘😍

Tartisma cikmasinda:) o aydaki bebege o verilirmi yazik falanlar filanlar cok duyuyoruz:)
Tartisma degil de uyarilar olmali bence 1 yas ve 2 yas altina kesinlikle verilmemesi gidalar var. Tabi doktor kontrolunde veriyorlarsa bunu belirtmeliler vermeyenleri ya da ay hakkinda bilgisi olmayanlari yanlis yonlendirme olmamali

Back