- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim,mesajini yeni gördüm.insallah o kadar zor ki,bu 3 bucuk ayda cok cektik.kac defa acillik olduk.rabbim herkesin yavrusunu korusun.cok tesekkur ederim.daha bebegimle doya doya ilgilenemedim bile bu sıkıntılardan:/şahsım adına böyle bir yarışma olmasına çok sevindim. insan
coco inşaallah bebeğin bu durumu çabucak atlatır alerjik bebek annesi olmak çok zor olmalı![]()
Çok bilgim yok o konuda canım yanlış yönlendirmek istemem
Çok önemli bu
Hemen yarın al başla mutlaka
Edit; bu arada içebiliyorsan akmina mineralli su yada beypazarı sade soda iç bol bol
Kemik ağrıların hemen azalacak
Kizlar Allah razi olsun hepinizden.bu ilacla hayatimi kurtardiniz resmen.artik bileklerim aciyor düşünün.eczaneyi aradim akşam esim alio gelecekGünde bir kere kullanıyorum ben canım. Sen istersen yine de bi doktoruna danış. D vitamini bunun içinde zaten var, ekstradan ihtiyaç olursa verir başka bir şey daha
hic bi ozelligimiz yok cnm anne olanlar morarmisGenelde herkes birbirini biliyor mama yapan üye bebek konularında falan takılıyor :)
Bize ne olmuş böyle çok güzel olmuşuz :)
Pro üyeler gibi bir özelliğimiz varmı acaba :)
Hahaha katılıyorum canimhic bi ozelligimiz yok cnm anne olanlar morarmisyine bi pro degiliz yani:))
Tartisma degil de uyarilar olmali bence 1 yas ve 2 yas altina kesinlikle verilmemesi gidalar var. Tabi doktor kontrolunde veriyorlarsa bunu belirtmeliler vermeyenleri ya da ay hakkinda bilgisi olmayanlari yanlis yonlendirme olmamaliTartisma cikmasinda:) o aydaki bebege o verilirmi yazik falanlar filanlar cok duyuyoruz:)
Yaa ne güzeldiii amaaa niye gitti kinormale döndük cnm![]()
Böyle daha iyi oldu evlat sahibi olamayanlar daha çok içerlerdinormale döndük cnm![]()
Ay Ben resim mesim ugrasamam anacim
cok sikayet oldu bende dahillYaa ne güzeldiii amaaa niye gitti ki![]()
Evet ,ben mor rengimizi kastettim anne kısmını değilBöyle daha iyi oldu evlat sahibi olamayanlar daha çok içerlerdirabbim isteyenlere versin inşallah
![]()
Amin kuzum zaten oyuzden gece sikayet ettim ben ve bi arkadas bunu konuscaz dedi yonetici. simdi duzeltmislerBöyle daha iyi oldu evlat sahibi olamayanlar daha çok içerlerdirabbim isteyenlere versin inşallah
![]()
evet yinede mor guzeldii yaEvet ,ben mor rengimizi kastettim anne kısmını değil![]()