Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim benim,mesajini yeni gördüm.insallah o kadar zor ki,bu 3 bucuk ayda cok cektik.kac defa acillik olduk.rabbim herkesin yavrusunu korusun.cok tesekkur ederim.daha bebegimle doya doya ilgilenemedim bile bu sıkıntılardan:/
kuzum benim bebekler hiç acı çekmese sıkıntı yüzü görmese keşke ama bu da bir imtihan Rabbim beterinden korusun bu süreçte su gibi aksın bitsin gitsin güzel günleriniz çabucak gelsin

Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)
Yada ben öyle algıladım
Şu kk anne topikleri siyaset topiği yemek kısmı falan güzelde bdv de kötü alışkanlık gibi
Bdv beni fesatlaştırmışda olabilir

Ben demedim kazen abi subliminal mesaj verdi :)
Yada ben öyle algıladım
Şu kk anne topikleri siyaset topiği yemek kısmı falan güzelde bdv de kötü alışkanlık gibi
Bdv beni fesatlaştırmışda olabilir

Bundan sonra yaşım 47 değil, 25'de sabitledim duyurulur

Evet canım, benimde oğlum olacak kısmetse :)
Zaten belirtirler, +6 +8ay gibi :)

Hadi yarışma başlasın da ben de kuzularıma denerim,okuldan kurstan gelince yer yavrucaklar Noolmuş, annelerin gözünde çocuklar hiç büyümez diye bişey var herhalde:))
Keşke büyütürken burası ve bu yarışma olsaydı da mucit macit gibi icatlarla uğraşmasaydım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…