Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ekleme yaptım, belki cümle yapısını değiştirebiliriz sonra

katılıma göre devam edecek, siz bizi yalnız bırakmayın biz sizi asla bırakmayız
şahsım adına böyle bir yarışma olmasına çok sevindim. insan
coco inşaallah bebeğin bu durumu çabucak atlatır alerjik bebek annesi olmak çok zor olmalı

Canım ne önerdi doktorun? Ben osteocare vitamin kullanıyorum daha evvel de ciddi bir kalsiyum eksikliği sebebiyle kullanmıştım. Doktorum önerince, aşina da olduğum için sıkıntı yaşamadan hemen başladım. Bak internet sitesinde de şöyle yazıyor. Bebeğim de alerjik bir sıkıntı yaşamadı buna karşı

Vejetaryenlar için uygundur
Gluten içermez
Laktoz içermez
Tuz ve maya içermez
Koruyucu içermez
Osteocare® hayvanlarda test edilmemiştir

Kullandigin kalsiyumun ismini yazabilir misin peki canim

Bana calcimax diye birsey vermişti doktor.ama laktoz icerir yaziyor.Ay Allah razi olsun ,bende alayim senin kalsiyumundan.yuruyecek dermanim bile kalmadı.mutlaka kullanmam lazim.ama laktoz diyince kullanamamistim bir turlu

İnşallah canım benim ya çevremde de var süt alerjisi olan anneler görüyorum doktorun tavsiye ettiğini kullanmalısın Allah korusun D vitamini de vermiştir kemik için bol bol güneşten faydalanın güneş oldukça doktorunu dinle canım diyetini bırakma sen bi süre daha ıspanak gibi yeşillikler de yasak mı peki bi şekilde vitaminleri karşılaman gerekiyor sende hastalanırsın sonra inşallah çabucak geçer kuzum

daha düne kadar yorum yazan 1-2 üye atarlı idi, evlenmiş, anne olmuş bebeklerini kucağına almış.... Okurken keyif aldım

hele öyle üyeler var ki üye oldukları günden bugüne çocukları Üniversiteye başlamış....

çok kötü patladık, yaşlanıyoruz mu ne ?

Bana calcimax diye birsey vermişti doktor.ama laktoz icerir yaziyor.Ay Allah razi olsun ,bende alayim senin kalsiyumundan.yuruyecek dermanim bile kalmadı.mutlaka kullanmam lazim.ama laktoz diyince kullanamamistim bir turlu
Aman ihmal etme canım... İnşallah geçecek bu günler de...

Cok sagol canimin ici,insallah gecer.d vitamini de alacagim yarin

Mune sana laf gelmiş gibi geldi bana
Devret artık muneye diyeceğim ama onada yaşlı dedin kazen abi :)
Artık genç nesilin ellerine bırak kulübü
Buda iyi bir fikirmi bilemedim
Yeni nesil çok atarlı
Ban ban ban
Üye kalmaz buralarda

Allah razi olsun canim,cok ama cok sağol. Artik o kadar güçsüz dustum ki,mesaji zor yaziyorum.bu ilactan hemen bende aliyorum hemen
Çok önemli bu
Hemen yarın al başla mutlaka
Edit; bu arada içebiliyorsan akmina mineralli su yada beypazarı sade soda iç bol bol
Kemik ağrıların hemen azalacak

Ayyyyy super konuya geeell..tamda deli gibi arastirip durdugum seydi.cok tesekkurler konuyu acanlara Kazen oglumda alerji cikti ne yediricemi sasirmis durumdayim.umarim cok faydali olur herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…