• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mune Mune sana laf gelmiş gibi geldi bana :KK53:
Devret artık muneye diyeceğim ama onada yaşlı dedin kazen abi :)
Artık genç nesilin ellerine bırak kulübü
Buda iyi bir fikirmi bilemedim
Yeni nesil çok atarlı
Ban ban ban
Üye kalmaz buralarda
Bunlar hep ihtiyarım dediğim o moda girdiğim için oluyor sanırım, ilk iş profilimden yaşı siliyorum :KK70: daha ölmedim yıkılmadım hepinize yeterim mesajımı da bırakayım :KK70:
Kazen Kazen sende mi yaşlı dedin bana? Olmadı bir de toprak atıp mermeri de dikin tepeme:)))) Vasiyetimdir mezar taşıma aksi koca çeneli zalim müdire yazdırın, ayrıca cımbızlı bir büstte isterim :)))

Kazen Kazen abey ben 3. Bebemi buyutuyom ama bak bu mama konusunda cok eksik oldugumu dusundum simdi. Bizde bebeklerde lahmacun yiyo cunku😂

Ha birde mama derken neyi kastediyorsunuz? Cunku 6 aylik cocukta bebektir 1 yasindakide.,ama ikiside cok farkli sekilde ve farkli sebzeler yiyebilir

Ben de varım muhakkak tariflerde :KK36:unutmw abla takipteyim ama bugün yoğunum topikte de bahsettim İzmir e yolculuk var bugün :)

simdi 2 yas siniri varya onun mantigi neki msela diyelim birinin cocugu 4 yasinda yarismaya katildi kim nerden bilcek ki 2 yasdan fazla diye anlamadim:confused::KK64:
Genelde herkes birbirini biliyor mama yapan üye bebek konularında falan takılıyor :)
Bize ne olmuş böyle çok güzel olmuşuz :)
Pro üyeler gibi bir özelliğimiz varmı acaba :)

4 aylık olmuş paşa, maşallah. Senin de işine yarar tarifler 😍
Sağol canım büyüyor kuzu. Maşallah 23 haftaya gelmişsin ❤️ Cinsiyet neydi?
Aynen bizde faydalanırız ama konu açan kaçıncı Aydan itibaren yedirileceğini de belirtsin +6 gibi, kurallarda var mı bilmiyorum bakamadım, Ek gıdaya geçer geçmez hemen her şeyi yemiyorlar sonuçta:ıslık:

Back