Nabersiniz kk’nın güzel anneleri
Bende o isi bir saat evvel yaptımbebek sallamaca
Ben onu hiç yapamadım sallatmadi kendinibebek sallamaca
Senin durum çok iyiymişBen onu hiç yapamadım sallatmadi kendini
Tartışılır valla canım bende hep ayakta gezdirerek uyuttum sallamak istedigimde çığlık cigliga agliyodu dönmeye başlayıncada kendini atmaya çalıştı pes ettim şimdi emerek uyuyo çok şükürSenin durum çok iyiymiş
Ne kadarlık senin bebis benim kız iki yasindaTartışılır valla canım bende hep ayakta gezdirerek uyuttum sallamak istedigimde çığlık cigliga agliyodu dönmeye başlayıncada kendini atmaya çalıştı pes ettim şimdi emerek uyuyo çok şükür
Ne güzel ya biz sallamadan uyumuyorBen onu hiç yapamadım sallatmadi kendini
Oh mis iyi uykular kuzuyaBende o isi bir saat evvel yaptımbenim kız uyuyor..
MasaAllah canım...Oh maşallah oğlum 15 aylık daha canım
Hepsinin huyu farklı işte canım onlar bizi yönetiyorNe güzel ya biz sallamadan uyumuyor
Sağol tatlımOh mis iyi uykular kuzuya
Benim kız da her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık cildirmak üzereyimHepsinin huyu farklı işte canım onlar bizi yönetiyor
Ne uyanıklar ya bizimki de öyle olacağa benziyor eşinden birşey alınca çığlık çığlığaBenim kız da her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık cildirmak üzereyim
Benim kız da her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık cildirmak üzereyim
Benimki de şu an öyle kendini yere atıyor ağlıyor alistirmamaya çalışıyorum ama babası hemen yapıyo istediğiniNe uyanıklar ya bizimki de öyle olacağa benziyor eşinden birşey alınca çığlık çığlığa
Seninki nekadarlik canimNe uyanıklar ya bizimki de öyle olacağa benziyor eşinden birşey alınca çığlık çığlığa
Maalesef .. dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlarNe uyanıklar ya bizimki de öyle olacağa benziyor eşinden birşey alınca çığlık çığlığa
Benim kızda öyleydi şimdi ise sürekli koşmak istiyorBizimki bugün kosmayi öğrendi salondan mutfağa koşup seviniyo sipa bide bakıp tebrik bekliyo