Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Senin durum çok iyiymiş
Tartışılır valla canım bende hep ayakta gezdirerek uyuttum sallamak istedigimde çığlık cigliga agliyodu dönmeye başlayıncada kendini atmaya çalıştı pes ettim şimdi emerek uyuyo çok şükür

Tartışılır valla canım bende hep ayakta gezdirerek uyuttum sallamak istedigimde çığlık cigliga agliyodu dönmeye başlayıncada kendini atmaya çalıştı pes ettim şimdi emerek uyuyo çok şükür
Ne kadarlık senin bebis benim kız iki yasinda

Oh maşallah oğlum 15 aylık daha canım

Bizimki bugün kosmayi öğrendi salondan mutfağa koşup seviniyo sipa bide bakıp tebrik bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…