- 31 Ekim 2013
- 20.819
- 68.616
- 40
bu yarışmalara biraz uzağım o yüzden cahilliğimi hoşgörünO zaman hazırlıklara başlayın.İlk tarif eklendi:)
Oylmi haydi bismillahO zaman hazırlıklara başlayın.İlk tarif eklendi:)
Açtım ben gel hadiİlk tarif gelsin sonra ben de geleceğim
Evet bnde bakınıyorum da bulamadım
konu acicam ama bu isleri unutmusum konuyu normal aciyoruz onayi size dusecek dimi yoksa bu kategoride mi acmak.lazimdi cocuktan sonra her seyi unutum gittiKuralları dikkatli okumanızı öneriyorum.Her türlü bilgi ve yardım için bana yazabilirsiniz.
Bu bölüme konu açacaksınız sonra biz onaylıyacağız.Düzenlemeleri ben yapıyorum onu sorun yapmayın.konu acicam ama bu isleri unutmusum konuyu normal aciyoruz onayi size dusecek dimi yoksa bu kategoride mi acmak.lazimdi cocuktan sonra her seyi unutum gitti
Bu bölüme konu açacaksınız sonra biz onaylıyacağız.Düzenlemeleri ben yapıyorum onu sorun yapmayın.
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Resim eklemekte falan problem yaşarsanız bana yazabilirsiniz:)
Abi sırayla düzeltiyorum:)1 tanesinde fooğraf sorunu var sanırım. diğerleri tamam gibi nevreste...
Abla bir kontrol edip açar mısın o konuları ?
Birde şöyle birşey yapalım mı ?
Konulara ilk sayfadan link verip beslenme bölümüne taşısak mı ki ? siz karar verin buna
Aynen gerek yok:)gerçi hepsinde etiket var, karışmaz sanırım burada da kalabilir ama 2 sayfa belki 3 sayfa olacak o açıdan
Dedikleriniz malesef sadece kof kilo yapan seyler sebzeler meyveler varken pirinc ununun bebek beslenmesinde yeri olmamaliBen kızımdada oğlumdada pirinc unu maması ve sütlü patates püresi verdim çokta doyurucu tavsiye ederim :)
Pardon mama tarifleri nerede paylaşılıyor göremedim de