Enerjilerini bi atsalar da rahatlasak bizde biraz sürekli zip zip bide tirmanmalariBenim kızda öyleydi şimdi ise sürekli koşmak istiyor
Öyle tatlım babalar hiç dayanamazlarBenimki de şu an öyle kendini yere atıyor ağlıyor alistirmamaya çalışıyorum ama babası hemen yapıyo istediğini
7.5 aylık canımSeninki nekadarlik canim
Çocuklarda bunu hemen anlayıp kullanabiliyor bebekken bileÖyle tatlım babalar hiç dayanamazlar
Maşallah daha çok minnakmis7.5 aylık canım
Evet canım enerji patlaması yaşıyorlar..Enerjilerini bi atsalar da rahatlasak bizde biraz sürekli zip zip bide tirmanmalari
Tatlım ya!! Severim onu ben benim kızda babacı baba da babaÇocuklarda bunu hemen anlayıp kullanabiliyor bebekken bile
Kahvaltıda babasının kucağına gitmek istiyor neden çay vereceğini biliyo
Valla arada kiskaniyorum bu ne baba sevgisi diye daha kucucuktu babası uyurken bile ona bakıp guluyodu aglayinca öyle susturuyodumTatlım ya!! Severim onu ben benim kızda babacı baba da baba
Hadi senin ki kız, kızlar babaci olur zatenTatlım ya!! Severim onu ben benim kızda babacı baba da baba
Eee!! Babasının oğlu nolcakValla arada kiskaniyorum bu ne baba sevgisi diye daha kucucuktu babası uyurken bile ona bakıp guluyodu aglayinca öyle susturuyodum
Orası da dogruHadi senin ki kız, kızlar babaci olur zaten
Ilk canım seninOrası da dogru
Tatlım bu ilk mi? Bebeğin başka var mi çocuk ?
Evet tatlım ilk çocuğum başka yok henüz ama istiyoruz ikinci çocuğu ..!! İnsaAllah ..Ilk canım senin
Yok ikinci canım bir de abimiz varMaşallah daha çok minnakmisilk mi
MasaAllah canım.. daha önce yarismalara katıldın mi?Yok ikinci canım bir de abimiz var
Sen tecrübeli annesin ozaman oğlun kaç yaşındaYok ikinci canım bir de abimiz var
Ben su an düşünemiyorum bileEvet tatlım ilk çocuğum başka yok henüz ama istiyoruz ikinci çocuğu ..!! İnsaAllah ..
Biraz daha büyüsün o zaman düşünürsün ..Ben su an düşünemiyorum bile
Kısmet oğlum isterse belki yoksa istemiyorum...Biraz daha büyüsün o zaman düşünürsün ..
Sen bilirsin tatlım sonuçta sen doğuracan ..Kısmet oğlum isterse belki yoksa istemiyorum...