Sen bilirsin tatlım sonuçta sen doğuracan ..
Sen daha önce yarışmaya katıldın mi?
Ooo sen tecrübelisin desene ben ilk kez buna katıldım.. derece aldın mı? Ödül felan?Şerbetli tatlılar 3. Yarismam
Yok canım bu kategori iyi gidiyordum ki... patron künefe yaptı işleri bozduOoo sen tecrübelisin desene ben ilk kez buna katıldım.. derece aldın mı? Ödül felan?
Hımm.. Kazen yapınca tabii hepsini solladıYok canım bu kategori iyi gidiyordum ki... patron künefe yaptı işleri bozdu
Evet abla seslendim geldilerSohbete başlamışsınız ne güzel
Çok iyi canım siz sohbet ederseniz konu daha çok görülür ve katılım artar:)Heyecan daha çok büyür:)Evet abla seslendim geldiler
Aynen canım son dk golü oldu bize ben önceden de katilmasamda bakıyodum sunumlara falan sende gez arada eski yarışmaları fikir olurHımm.. Kazen yapınca tabii hepsini solladı
Bizde seni bekliyoduk abla gel çay koydukSohbete başlamışsınız ne güzel
AynenÇok iyi canım siz sohbet ederseniz konu daha çok görülür ve katılım artar:)Heyecan daha çok büyür:)
Siz şimdi çayın yanında bize bebe bisküvisi ikram edersiniz:)Bizde seni bekliyoduk abla gel çay koyduk
Bende kurabiye getireyim iyi olurBizde seni bekliyoduk abla gel çay koyduk
Hayır canım bu kadar aktif değildim okuyucuydum genelde ama çok heycanlıymış yarışmaMasaAllah canım.. daha önce yarismalara katıldın mi?
Aynen bende bu ilk yarışmam..Hayır canım bu kadar aktif değildim okuyucuydum genelde ama çok heycanlıymış yarışmabundan sonra katılırım
Bu ilk canımNevreste abla bebekler için bu ilk yarışma mi? Daha önce yapılmış miydi?Nevreste
Aklına düşürmeyelim
Aman duymasınAklına düşürmeyelim