- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Son bi kac gunde konu acanlari saymiyorum tabi canimBana kalırsa konuyu erken açanın beğeni ve görüntülenme sayısı daha fazla oluyor canım
Vala bütün ümidim gitti senin yüzündenSon bi kac gunde konu acanlari saymiyorum tabi canim
Elbette aon gunlerde acanla ilk gun konu acan ayni olmaz
Kiz sen bana bakma dedigim gibi kesin bi sey degilVala bütün ümidim gitti senin yüzünden ☹Makarnalardan ümitliydim az biraz
Yoksa ödül akülü arabamıBu yarışma sürprizler ile dolu benden söylemesi ....
Bu kategoride benim ilk gün belli oldu favorimCox sag ol canimsenin de şansin bol olsun
Cok merak ediyorum bu sefer nasil olacak onun izlenmesi benden fazla benim begenim
Heyecandan titriyorumOylamaya bi kac gun kaldi heyecan var mi
Ben yaptirmadim canimNe zamandı ki ben çocuklarla uğraşıyorum unutmuşum bu arada aranızda özel meningokok alışı yaptıran var mı
Yoksa ödül akülü arabamı
Bize uc tane yollamalari lazimYoksa ödül akülü arabamı
Kim ki acabaBu kategoride benim ilk gün belli oldu favorim
Bende de accuk heyecan var sankiHeyecandan titriyorum
KK yi batiracaksin 3 tane istiyor bide sırayla kullansinlarBize uc tane yollamalari lazim
Kim ki acababu arada vuso ne zaman ekleyecek acaba tarifini?
Bende de accuk heyecan var sanki
Olmaz kavga cikarKK yi batiracaksin 3 tane istiyor bide sırayla kullansinlar
Etiket yapiyim istersen patrona anlat istekleriniOlmaz kavga cikarhatta mimkinse kiza da yollasalar ne guzel olur
Hercai mola ☺☺Olmaz kavga cikarhatta mimkinse kiza da yollasalar ne guzel olur
Dur adami korkutmayalim simdiEtiket yapiyim istersen patrona anlat isteklerini
EveeetHercai mola ☺☺
O kız deli ediyor beniDur adami korkutmayalim simdi
Eveeetyine goz yaslari sel oldu
Bi de anne kizin konusmasi yok mu Allahim o kadin harika oyuncu gercektenO kız deli ediyor beni
Akülü araba olmaz o zamanAsıl sürpriz yarışmaya katılan herkese ödül verilirse olur bence
Yok artıkBize uc tane yollamalari lazim
Kim ki acababu arada vuso ne zaman ekleyecek acaba tarifini?
Bende de accuk heyecan var sanki
Taam taaam saka yaptim zati birini kazanalim de 3u olmasa da olurYok artıkgözün doysun bide 3 tane diyor accık mütevazi ol