- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Hepimize inşaah gönderilen şey kimin işine yarayacaksa o kazansınbol şanslar
oylam nasıl oluyoYok canim ben yaptirmadim
21 nisanda basliyo oylama
Sizin begeni sayiniz benden daha fazla yalniz
Bu bolum pek aktif oldugundan nasil olur bilemem ama diger yemek yarismalarinda dikkat ettim hep en cok bakilan ve en cok begeni alan cogu zaman 1 oluyo en kotu ihtimalle 2 oluyoOnlar etkili oluyor mu ki seninkini görmemişlerdir belki sonradan yaptın ya
Hayirlisi olsun canim sansli olan kazanacak nasil olsaVar tabi olmaz mi!! İlk olduğu icin heyecanlıyam
O zaman makarnaları tontriko alırBu bolum pek aktif oldugundan nasil olur bilemem ama diger yemek yarismalarinda dikkat ettim hep en cok bakilan ve en cok begeni alan cogu zaman 1 oluyo en kotu ihtimalle 2 oluyo
Hayirlisi olsun canim sansli olan kazanacak nasil olsa
Bu sayfanin yukarisinda anket olucak canim ordan oy vericez istedigimiz tarifeoylam nasıl oluyo
Yalniz benim begenim daha fazlaO zaman makarnaları tontriko alır
Ebet senin çokmuş kız 65 miYalniz benim begenim daha fazla
64Ebet senin çokmuş kız 65 mi
çox sağ ol canim sizin tarifnzde ve sunumz cok şik ve güzel bol şans dilerim bütün arkadaşlaraBu sayfanin yukarisinda anket olucak canim ordan oy vericez istedigimiz tarife
Onun da 60 off ben çok geride kalmışım
Cox sag ol canimçox sağ ol canim sizin tarifnzde ve sunumz cok şik ve güzel bol şans dilerim bütün arkadaşlara
Cok merak ediyorum bu sefer nasil olacak onun izlenmesi benden fazla benim begenimOnun da 60 off ben çok geride kalmışım ☹
Cox sag ol canimsenin de şansin bol olsun
Cok merak ediyorum bu sefer nasil olacak onun izlenmesi benden fazla benim begenim
Bu durumda ben 3. Veya 4.oluyorumCox sag ol canimsenin de şansin bol olsun
Cok merak ediyorum bu sefer nasil olacak onun izlenmesi benden fazla benim begenim
Oyle mi oluyo?sen bakma benim soyledigime daha kanitlanmis bi sey yokBu durumda ben 3. Veya 4.oluyorum
Sen deneyimlisinOyle mi oluyo?sen bakma benim soyledigime daha kanitlanmis bi sey yok
Bu sefer de gozlemleyelim bakalim dogru mu cikacakSen deneyimlisin
Çıkabilir canım ama ben diğerlerinde hiç içine girip bakmamıştım oylama sırasında oy verdim meselaBu sefer de gozlemleyelim bakalim dogru mu cikacak
Cogu kisi oyle yapiyodur zaten canimÇıkabilir canım ama ben diğerlerinde hiç içine girip bakmamıştım oylama sırasında oy verdim mesela
Cogu kisi oyle yapiyodur zaten canim
Oyle begeniye gore oy verenler de vardir tabi ki ama cok cok azdir
Ben cok begenilen sonda da begeniliyor anlaminda yazmistim