- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız niye unutsun unutmaz
Cok pasif kaldi buralar yaYok kız niye unutsun unutmaz
hadi insallahbekliyoruz canim tarifinibugün katılabiliyoruz sanırım Nevreste abla? ben de bir gün yarışmalara ilk günler katılabilirim inşaallah
Evet kıza iyi oynuyo da rol kötü napcanBi de anne kizin konusmasi yok mu Allahim o kadin harika oyuncu gercekten
AcabaTaam taaam saka yaptim zati birini kazanalim de 3u olmasa da olur
Hakket hediye anneye mi bebelere mi acaba?
Günaydın canım ❤Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
Doğum hikayelerimizi mi anlatsak napsak hakkaten 3 taneyi nasıl dogurdun sen o fizikle kızCok pasif kaldi buralar ya
birinci ben oliciğim hiç şansın yokhadi insallahbekliyoruz canim tarifini
Ay yok onlari demiyorum Reyyanla annesinin telle konusmasini diyorumEvet kıza iyi oynuyo da rol kötü napcan
Doguma 54 kiloyla girdim bebelerin de toplam kilosu 4700 grdiDoğum hikayelerimizi mi anlatsak napsak hakkaten 3 taneyi nasıl dogurdun sen o fizikle kız
birinci ben oliciğim hiç şansın yok
Aleykum selam gardasimSelamun aleyküm
54 ne kız kilo mu o benim bacagim o kadar gelirAy yok onlari demiyorum Reyyanla annesinin telle konusmasini diyorum
Doguma 54 kiloyla girdim bebelerin de toplam kilosu 4700 grdi
Aleykum selam gardasim
He ben cadı giller sandımAy yok onlari demiyorum Reyyanla annesinin telle konusmasini diyorum
Aleykum selam gardasim
3 bebek 4700 gram normal mi hiç 3 uz doğuran görmedimAy yok onlari demiyorum Reyyanla annesinin telle konusmasini diyorum
Aleykum selam gardasim
Normal canim.zaten ucuzler erken doguyo o yuzden kucuk oluyolar.benimkiler 32.haftalik dogdular.biri 1500 gr ikisi 1600 gr3 bebek 4700 gram normal mi hiç 3 uz doğuran görmedim
Ayy küçücük :)şimdi nasıllar bir resim aliyimNormal canim.zaten ucuzler erken doguyo o yuzden kucuk oluyolar.benimkiler 32.haftalik dogdular.biri 1500 gr ikisi 1600 gr
Eve geldiklerinde 1300 gr lardi korkuyodum altlarini alirken kirarim bacaklarini falan diyeAyy küçücük :)şimdi nasıllar bir resim aliyim
sorması ayıp doğal yollarla mı üçüzler?Normal canim.zaten ucuzler erken doguyo o yuzden kucuk oluyolar.benimkiler 32.haftalik dogdular.biri 1500 gr ikisi 1600 gr