Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
Gunaydin millet gece basliyo oylama haberiniz ola
boyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3
bugün katılabiliyoruz sanırım Nevreste abla? ben de bir gün yarışmalara ilk günler katılabilirim inşaallah
sona kaldına göre patlatacaq bi tarf ve sununm yapacaksin kendını sonamı sakladın kiz

boyle sabahdan yazdına göre cok hayacanlsin cok güzül sumum ve taiiflerden biri sende bence 3

sona kaldına göre patlatacaq bi tarf ve sununm yapacaksin kendını sonamı sakladın kiz
tabi kızım bana bu alemde sunumcu ve tarifci alimiyon derler hepinizi tek geçerim

arkadaşlar önceden konuyu açtığımda kilitli de olsa ben görebiliyordum şu an baktım konum yok göremiyorum acaba güncellemeden sonra mı böyle oldu yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yaptım?

arkadaşlar önceden konuyu açtığımda kilitli de olsa ben görebiliyordum şu an baktım konum yok göremiyorum acaba güncellemeden sonra mı böyle oldu yoksa ben bir şeyleri yanlış mı yaptım?
Normal canım hemen görünmüyor kazen onaylayinca geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…