YazmamısmıyımBana da günaydın di mi zıpzıp
Makarnamı hafta içi yapacagım inşallah :))Çabuk makarnanı yap becerikli bi kız olduğunu görsünler, bak bütün takiplerini kaçırdın.
Yazmamısmıyım
Günaydın kaptanım
Yap ta örnek alalım ben makarnalar konusunda çok başarısızım. Tarifleri notlarıma kaydediyorum.Makarnamı hafta içi yapacagım inşallah :))
Kacsınlar zaten becerikli değilim ki
Bende normalde yapmam ama tarife bakarak yapacagım inşallah güzel olur :))Yap ta örnek alalım ben makarnalar konusunda çok başarısızım. Tarifleri notlarıma kaydediyorum.
Olur canım, sen yaparsında olmaz mıBende normalde yapmam ama tarife bakarak yapacagım inşallah güzel olur :))
Bakalım inşallah olur :))Olur canım, sen yaparsında olmaz mı
Allah kolaylık versin ccanımAh ne iyi olurduNevreste abla arada bi bakıp kaçıyorum.
Malum bebek kpss ev yemek temizlik 4lüsüyle yarışıyorumsohbetinize katılmayı çok isterdim ama
Tamam canım bekleriz:)Iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kişiyiz ondan sanırım pek sohbet olmuyor canım,birde minik bebeklerle pek fırsat olmuyordur,kendimden biliyorum.
Yinede uğramaya çalışırım
Makarnalardayız :))Pazar diye kimse yok heral
Yarışmacı arkadaşlar konumuzu sohbetinizle şenlendirelim:)
@Reyyan__
@Kirmizi pabuc
FusRam
@Bittercoffee
@_Bayankus_
@balbocuuu
@choccywhoccydoodah
@Bevvab
@bir garip oblomov
Kızıma hıc mama yapmadım ne varsa bir sekılde verdım kucuk kucuk falan. Oglum ise 4 aylık olucak InsaAllah daha kucuk yapacak olursam buradan yararlsnıtım@sena zeynep , A aurora_z siz bebeklerinize nasıl mamalar yapıyorsunuz yoksa hazır muhallebilerle mi besliyorsunuz. Gelinde hem öğrenin hem öğretin
Sabah yumurta peynir 2dılım ekmek
Ogken turlu
Aksam turlu bulgur pilavı 4kasık
Ayran kahve
Ay kafaya bak
Afiyet olsun canım takıma yazaydın iyiydi bakalım burada diyet menüne yorum yapacak birilerini bulabilecek miyiz?