Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

6 ay karısını çocuğunu aramadı diye oğlu için böbürlenen bir psikopatı bırakın anneler gününü kutlamak için aramayı gitmeyi ben o kadının üstüne sümüklü mendilimi bile atmam.. Asla öleceğimi bilsem kocamın boşayacağını bilsem gitmem.. Gerçek erkekmişşşş! Papucumun erkeği.. Yavaş gelisn kaynana biraz...!
Evet evet aynen.Hatta bir ara yazlıklarımı almak için eve gittik.Anahtarı çıkardım baktım kv koynundan yeni anahtarları çıkarıyor.Değiştirmişler!
Oğlum kucağımda, neyse çıkarken dedi ki beşiği de götür.Zaten üstünü örtmüş beşiğin çarşafla.Eşim görüp üzülmesin diye.
Ben de gerekirse yenisini alırım kalsın dedim.Duyanlar, nasıl seni geri bırakmış, biz olsak gelin gelmiş bir daha bırakmayız,oğlumuzun da kulağını çekeriz.Ortada ne var yani ''dediler.
Ama bunlarda o insaf ne gezer?

Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
esin israr ederse bi telefon edersin tamamdir bu kadar seyden sonra hediye alip bide yanina gitmek ne bileyim ya cok sacma yapma

Gerçekten çok saçmaydı bu konu İslam dinimizde Anneler günü diye birşey yoktur bunu eşine söyle kendi ne istiyorsa onu yapsın seni de batıl saçma sapan uyduruk adetlere mecbur etmesin nokta .
Bunu da söyleyeceğim çok teşekkür ederim.Aynen ya benimkini de kutlamasınlar

İstemediğin hiçbir şeyi mecburen yapma zaten yapmacık olduğunu bellidir seni okadr çok soğukmuş olmalıdır tahammül edilmez durumda kalmışsin seni anlıyorum onlarda anlasın bi saatten sonra hep üzülen sen olmamalısın

Bende anneyim ve nefret ediyorum tek gün hatırlamaktan birde hiristiyan geleneksel törenine uymak bana uymaz uymasını istemiyorum
Aman inanın sanki hatırlayıp ne yapıyorlar?
Hamile olduğumu ilk anneler gününde öğrenmiştim,ilk anneler gününü annemlerde 4 aylık bebeğimle eşimden ayrı kutladım.
Diğer anneler günleri hep bu olayın yıldönümü nedeniyle kötü geçti.
Hiç unutmam bir anneler gününde sabah 8 de hastanede darp raporu alıyordum.Eşim dövmüştü.
Anneler günü bana hep mutsuzluk huzursuzluk getirdi.
Gelmesin istemiyorum, kimse de kutlsmasın

Birde şu çok üzücü bence anne olmak isteyince olamayanlara sanki nispet eder gibi heryerde çocuk çiçek böcek hediye vss yazık o anne özlemile olan bacılarımız haksızlık değilmi

İstemediğin hiçbir şeyi mecburen yapma zaten yapmacık olduğunu bellidir seni okadr çok soğukmuş olmalıdır tahammül edilmez durumda kalmışsin seni anlıyorum onlarda anlasın bi saatten sonra hep üzülen sen olmamalısın
Çok teşekkür ederim canımmmm.Allah bin kez razı olsun senden.Hep Allah rızası için yaptım ama, onlar öyle anlamadılar.Yüzüne tükürsek yağmur yağıyor sanıyor dediler

Aman inanın sanki hatırlayıp ne yapıyorlar?
Hamile olduğumu ilk anneler gününde öğrenmiştim,ilk anneler gününü annemlerde 4 aylık bebeğimle eşimden ayrı kutladım.
Diğer anneler günleri hep bu olayın yıldönümü nedeniyle kötü geçti.
Hiç unutmam bir anneler gününde sabah 8 de hastanede darp raporu alıyordum.Eşim dövmüştü.
Anneler günü bana hep mutsuzluk huzursuzluk getirdi.
Gelmesin istemiyorum, kimse de kutlsmasın
Söyleyecek söz bulamıyorum seni nasıl o hale sokabilir yazıklar olsun ona ve senden hiçbir şey istemeye hakkı yok saygısı olmayan insanlara onların anladığı dilden hitap etmek belkide sadece susmak herşeyi söylemek demektir

Söyleyecek söz bulamıyorum seni nasıl o hale sokabilir yazıklar olsun ona ve senden hiçbir şey istemeye hakkı yok saygısı olmayan insanlara onların anladığı dilden hitap etmek belkide sadece susmak herşeyi söylemek demektir
Kendi çocuklarına yapılsa dünyayı yıkar.
Evet inan ki canım bu bir senedir görüşmüyoruz konuşmuyorum kv ile, o ne demek istediğimi anladı.En son anneler gününde gitmiştim.İlk kez gitmeyeceğim ve daha iyi anlayacak

Banada çiçek filan alırlardiye eskiden 2 gün sonra aynı hamam aynı tas ne gerek var o 1gun yapmacıklık yapılmasını istemiyorum dedim hiç hoş değil 1 gün annesın

Oda çok acı yavrusunu kaybeden annelerde bence bu saçma sapan adeti kaldırsınlar ve sevmediğin insanlara Yalandan da da olsa mış gibi yapılmasın
Ah ahh..Rabbim sabır versin evladını kaybetmiş annelere.Of ne kötü bir gün.Evet asla kutlanmamalı.Bir taraf mutlu olurken,diğer taraf kahroluyor.Olmamalı..

Kendi çocuklarına yapılsa dünyayı yıkar.
Evet inan ki canım bu bir senedir görüşmüyoruz konuşmuyorum kv ile, o ne demek istediğimi anladı.En son anneler gününde gitmiştim.İlk kez gitmeyeceğim ve daha iyi anlayacak
Herkes ettiğini biçer kötülük etmiş herhalde el üstünde gezdirerek hakli olarak mükafatlandirmayacaktin

Ah ahh..Rabbim sabır versin evladını kaybetmiş annelere.Of ne kötü bir gün.Evet asla kutlanmamalı.Bir taraf mutlu olurken,diğer taraf kahroluyor.Olmamalı..
kimbilir ne gönlü yaralı var ve onların yarası deşiliyorica ve kimbilir Ogün kaybetti yada o yıl önce hafta ...

Banada çiçek filan alırlardiye eskiden 2 gün sonra aynı hamam aynı tas ne gerek var o 1gun yapmacıklık yapılmasını istemiyorum dedim hiç hoş değil 1 gün annesın
Kıymet bilene hergün annesi kıymetlidir.Anne de zaten ne olursa olsun, koşulsuz sever evladını.Hediye mediye gereksiz yersiz.
Çiçekçiler, hediyelik eşya dükkanları karlı çıkıyor olay bu

Back