Evden gitmeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evleri doğalgazlı ve pintilikten yakmıyorlar o yüzden ısınmıyor eve gelmesinler diyemiyorum çünkü eşim burası benim de evim annem babam gelemeyecek mi diyor

İşte bu cevap eşinizin sizin sartinizi yerine getiremeyeceginin sinyalini vermiyor mu sizce de? Siz görüşmek istemiyorum diyorsunuz bayramdan bayrama oluyor, sonra çocuk görme bahanesi ile görüşülüyor Eşin seni koruyamadigi gibi hala burası benim de evim annem babam gelemeyecek mi diyor. Bende de var aynısından. Kessen ailesine bunu söyleyemez. Karısından korkmuyor yuvasını bozmaktan korkmuyor başkaları ile mesajlasirken ama ailesini uyarmaya korkuyor. Esin ailesinin problemlere yol açtığını da kabul etmiyor bence. İşin zor. Bence de başka bir odada olun kulağınız da onlarda olsun. Olur da sizi tahrik etmek için imalı laflar konuşulursa tütün kendinizi muhattap olmayın aman ha

İşte bu cevap eşinizin sizin sartinizi yerine getiremeyeceginin sinyalini vermiyor mu sizce de? Siz görüşmek istemiyorum diyorsunuz bayramdan bayrama oluyor, sonra çocuk görme bahanesi ile görüşülüyor Eşin seni koruyamadigi gibi hala burası benim de evim annem babam gelemeyecek mi diyor. Bende de var aynısından. Kessen ailesine bunu söyleyemez. Karısından korkmuyor yuvasını bozmaktan korkmuyor başkaları ile mesajlasirken ama ailesini uyarmaya korkuyor. Esin ailesinin problemlere yol açtığını da kabul etmiyor bence. İşin zor. Bence de başka bir odada olun kulağınız da onlarda olsun. Olur da sizi tahrik etmek için imalı laflar konuşulursa tütün kendinizi muhattap olmayın aman ha
Evet ben de biliyorum değişmeyeceğini pişmanlıklar gösterişti sadece o kadar korktu güya boşanacağız diye Allah hepsini bildiği gibi yapsin

Evet ben de biliyorum değişmeyeceğini pişmanlıklar gösterişti sadece o kadar korktu güya boşanacağız diye Allah hepsini bildiği gibi yapsin
Yani daha aynı eve geçeli bir ay olmamışken üstelik sorunların çoğu onun ailesinden kaynaklı ortaya çıkmışken
anam babam tabiki bizim eve gelecek muhabbeti yapıyorsa o iş yaş
Pişman olmamış sadece pişman gibi davranıyor

Haklisin ben de biliyorum bütün suclunun aslında eşim olduğunu ama boşanacağım dedim çok da kutluydum.kendimi her şeyle mücadele edecek kadar güçlü hissediyordum annemlere bir gidiyorum almış bir sürü ilaç yatıyor sen beni öldüreceksin ben insan içine nasıl cikcam neden böyle şeyler bizim başımıza geliyor bilmem ne çocuğum sürekli babasını soruyor inanın bosanmamaknicin bahane aramıyorum ondan nefret ediyorum gr sevgim yok bazen ölse üzülür müyüm diye bile düşünüyorum gerçekten çok zor kendimi anlatamiyorum bu evde kaldigim her an sanki ruhuma eziyet ediliyor ama bir yandan da gidemiyorum

Düzeltmek istemiyorsunuz aslında onun için neden terapiye gittiğinizi anlamıyorum. Sonuc "boşanıyorum" da olabilir. Annenizin bencilliği yüzünden evlilik mi sürdüreceksiniz? Yada elalem ne der diye. Ben illaha bosanin demiyorum. Ama terapinin sonu yok gayret etmedikçe

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatır mısın?Kendimi anlatmaya çalışmak istemiyorum ne deseniz haklısınız ben kocamın mesajlasmalarini gördüğüm halde senelerce beni ailesine ezdirdigi halde hala onunla yaşamaya devam onursuz bir kadınım inşallah ben ya da o ölür de kurtulurum bu evlilikten başka çıkışı yok görünüyor çünkü.

Back