Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

O kocaylada yaşanmaz ya!!!annenle ne derdi var.niye annenin gününü kutlamıyor.niye ablası anası sayılıyor.tepem attı.vay be erkeğe bak;ERKEK
Annemle olan derdi annemin ona olan saygısı vallahi.Annem ona ismi ile hitap etmiyor siz diyor.Kendi annesi damadını neredeyse dövmeye kalkıyor.Benim annemde onu göremedi diye kayda değer bulmuyor inanın.
Kesin annesi demiştir oğlum bak ben yokum benim yerime ablan vekalet ediyor.Alın hediyenizi gidin.Kv yi iyi tanıyorum

Kusura bakmada kocan olacak adamda iş yok kim olursa ne olursa olsun eşler bile ayrılsa insan çocuğundan ayrılamaz
Kişiliği yönledirmeye müsait ise gitsin anasının dibide otursun
Hiç kabul etmiyor ama durum tam da bu.
Neymiş çocuktan da tiksinmiş benim yüzümden.Bir kere gözü kıpkırmızı oldu oğlumun eşime haber yolladık gelsin götürelim diye,kendileri götürsün demiş.
Yine bir kez hastane için sevk kağıdı istedik.Kv ''kendisi çalışıyor, özele götürsün annesi''demiş.

Aman gitme bos ver. Eşinede bir şeyler bul.
O benim anneme gitmez ki ben onunkine gideyim. Pofff:63: nasıl alıştırırsan öyle gider.
Seninki bir de şimdiden aklı başına gelmiş. En iyisi gitme.
Aynen gitmeyeceğim canım.Gittiğim zamanda da madalya takmadı kv sonuçta.Yine kötüydüm gitsem yine kötü olacağım.Bari kötü olmayı hak edeyim ki duyunca zoruma gitmesin

Hiç kabul etmiyor ama durum tam da bu.
Neymiş çocuktan da tiksinmiş benim yüzümden.Bir kere gözü kıpkırmızı oldu oğlumun eşime haber yolladık gelsin götürelim diye,kendileri götürsün demiş.
Yine bir kez hastane için sevk kağıdı istedik.Kv ''kendisi çalışıyor, özele götürsün annesi''demiş.
Hasar kocanda kişiliği gelişmemiş işte
bebeğin ne suçu varmışta tiksinmiş

Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
Ben olsam gitmem ama esinizn gitmesine karisamazsnz yani sorun cikabilir ne yaparsa yapsin o onun annesi .

Karısını ve çocugunu 6 ay arayıp sormayınca delikanlı gerçek erkek mi oluyormuş??? Bence ş*****sizin önde gideni oluyor minicik bebeğine babalık yapmayan adama ne baba derim ne koca.
Bir de bunu kv bana anlatıyor.Ben üçüncü şahısmışım gibi .Ben bunlara maruz kalan insanım,herhalde benden şunu duymak istiyordu''Hee ya anne..Valla eşim gibi delikanlı yok.O ne erkektir oooo.Bizi 6 ay ne aradı ne sordu.,''
Bunu da niçin söyledi söyleyeyim, kv nin erkek kardeşinin eşi küsüp evi terk etti.Adam da peşine düştü.Kv çok kızdı işte o zaman söyledi.Dedi benim oğlumun tırnağı olamaz kardeşim

Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
Ayy ben sonunu okumamistim esinize suan sinir oldum ya. Allah tan duzelmis.

ee ee daha neden korkuyosun esin kaynana yuzunden bosucaksada bosasın yani sana bunca sey yapmıs en ozel gunlerınde cocugunu 6 ay gormemus o kaynana yuzunden ben bayramda bile gitmiyorum bırak anneler gününü
İşte içimden geçenler..Net .. Çok teşekkür ederim evet boşasa bile gitmeyeceğim canım

Tabiki gitmeyin herkes kendi annesine gitsin. Problem kalmaz. Sizi ikinci kez zorlamaz umarım zorlarsa da gitmeyin. Siz ne anneligini gordunuz de gideceksiniz felan.
Sizde bir annesiniz artık ailece birlikte disards kutlayın kimsyr gitmeyin sonra siz annenizin o da annesini kini arayıp kutlssin cok istiyorsa.
Bende benzer seyler yasadim benide boşanma asamasina getirdi kv.
Her ne olursa olsun anneme aliken ona da lair hediyesini yollar arardim ama artik son olaylatdan sonra asla dedim. Ymin ettim asla nr ararim ne hediye alirim.
Oglu isterse alsin yollasın. Onu annesi olavilir ama benim hic birseyim.
Sizde insanlik yapmayın sakın anlamayanlara

hatalı olan da sensin 4 ay arayıp sormayan bir adamla barışırsan bu anneler gününde kayınvalidene götürüp el de öptürür o adamdan bozma koca sana
Hay ağzınıza sağlık.Hiç sormayın.Hep ben ve benim saflığımdan oldu.Ama uyandım çok şükür.Zararın neresinden dönülse kardır.Eşim de arkamda.İstediğim gibi yapıyorum vallahi

Tabiki gitmeyin herkes kendi annesine gitsin. Problem kalmaz. Sizi ikinci kez zorlamaz umarım zorlarsa da gitmeyin. Siz ne anneligini gordunuz de gideceksiniz felan.
Sizde bir annesiniz artık ailece birlikte disards kutlayın kimsyr gitmeyin sonra siz annenizin o da annesini kini arayıp kutlssin cok istiyorsa.
Bende benzer seyler yasadim benide boşanma asamasina getirdi kv.
Her ne olursa olsun anneme aliken ona da lair hediyesini yollar arardim ama artik son olaylatdan sonra asla dedim. Ymin ettim asla nr ararim ne hediye alirim.
Oglu isterse alsin yollasın. Onu annesi olavilir ama benim hic birseyim.
Sizde insanlik yapmayın sakın anlamayanlara
Bunlar öyle insanlar ki,hediye alıp gitsem;''ay ne iyi ne düşünceli kız,sağolsun..''demez.''Bizim gibi aileye düşmüş,bizim gibi insanlara gelin olmuş Tabiki alacak,gelecek, gidecek,el öpecek.Çünkü biz hakediyoruz..''kafasını yaşıyor.Eşim gitsin,çocukları da götürsün güzel de bir hediye alsın.Akşama kadar da otursun ..Ama benden bir msj bir telefon konuşması bile beklemesin.

Gitme. Ve ayrıca anneler gününe bu kadar da takılmayın bence. Sıradan bir gün. Ağız tadı ile geçmeyecekse hiç yaşanmasın. Yok benim anam yok senin ki. Bayramlar da bu yüzden sinir bozucu halde. Senin mutluluğun annene yeter de artar. Kocan aramış, aramamış farketmez. Zaten o değerini göstermiş.

Gitme. Ve ayrıca anneler gününe bu kadar da takılmayın bence. Sıradan bir gün. Ağız tadı ile geçmeyecekse hiç yaşanmasın. Yok benim anam yok senin ki. Bayramlar da bu yüzden sinir bozucu halde. Senin mutluluğun annene yeter de artar. Kocan aramış, aramamış farketmez. Zaten o değerini göstermiş.
Ya hiç sormayın.Bir ay öncesinden telaşı alıyordu beni.Acaba ne alsam?Ne hoşuna gider?Nişanlıyken bile rondo almıştım.O benim hediyelerimi kullanmıyor bile..Kullansa dahi,sorana bana bunu oğlum-yani kaynım- aldı diyor.Ben de gülerek anne ben almıştım ya unuttun mu?dediğimde ;yaa hiç aklıma gelmiyor diyor.Halbuki yıllar önce olan olayları takır takır sayıyor

Sorun yasadıgın ıcın esının ailesıyle gorusmedıgınden dolayı emın ol esın annenle sorun yasamasa dahi misilleme adı altında gıtmeyecegını dusunuyorum cunku bızım aile ıcındedr buna benzer durumlar oldu kımse kımsenın ailesıne gıtmıyor

Sorun yasadıgın ıcın esının ailesıyle gorusmedıgınden dolayı emın ol esın annenle sorun yasamasa dahi misilleme adı altında gıtmeyecegını dusunuyorum cunku bızım aile ıcındedr buna benzer durumlar oldu kımse kımsenın ailesıne gıtmıyor
Zaten öyle inanın.Ben diyorum senin annen bana bunu,bunu,bunu yaptı.O yüzden görüşmüyoruz.Benimkiler ne yaptı söyler misin?
Ses çıkarmıyor ama bildiğinden de şaşmıyor

Back