Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Bugüne kadar hediyemi alıp hep gittim.Ben aldığım halde ayıptır söylemesi kendi maaşımdan oğlum kesene Bereket der.Ve hediyelerimin hiçbirini kullandığını görmedim
Aynı benim ki öyle der. Sanki bu kv ler sözleşme gibiler.

Hiç kabul etmiyor ama durum tam da bu.
Neymiş çocuktan da tiksinmiş benim yüzümden.Bir kere gözü kıpkırmızı oldu oğlumun eşime haber yolladık gelsin götürelim diye,kendileri götürsün demiş.
Yine bir kez hastane için sevk kağıdı istedik.Kv ''kendisi çalışıyor, özele götürsün annesi''demiş.

Allahım ya bu nasıl bir şey. Eşine ve kvye daha kötü şeyler söyleyip banlanmadan çıkayım konudan, yoksa her mesajın olay yani. Lütfen bu kadar iyi niyetli olma kv belli ki insan yerine koymuyor, sen de onu koyma

ay gitme acik ve net.aramada one oyle esin kv desininkini kutlamiyorsa sende kutlama.kaynana cocuk dogurdu senin annen tas mi dogurdu.ben kendi anneme hediyemi alirim kv de beni hic baglamaz zaten hicc sevmem kendisini.esim de anneler gunu falan haz etmez onlarda yoktur zaten geride 3 oglu var hicbiri kutlamaz odun gibiler ama esim onlar kadsr odun degil ben azicik yonttum onu.kutlama bosver gerek yok cokda cirkef mis zaten gerci yuzde 70 i boyle bunlarin uyuz seyler...

Bıse yapsın yapmasın gorusmez ole olur genelde ama bana sorarsan huzurunuz bozulsun ıstemıyorsan ıcınden gelmeyebılır ama bı cıcek al anneler gunu kutla sonrada aynı sekılde senın annene gudın hayat ne garıp ne kv yok bende gep derım keske esımın bı ailesı olsaydı
Haklısınız olsa bir dert olmasa bir dert.Ama kv ye yaptıklarının artık yanına kalmayacağını bildirmem gerekiyor o yüzden hiç gidesim yok inanın

Benim kv dem de doğumuma geldi sabahı dogum yaptım zaten.Loğusalıgımın 8.gununde kavga çıkarıp kış ortasında beni ve bebeğimi evden kovdu " burası benim oğlumun evi " diyerek.Eşimde anne sen bizim huzurumuzu bozmaya gelmişsin diyerek altı biletini netten daha o gece annesini gönderdi.18 ay oldu eşimde bende konuşmuyoruz görüşmüyoruz.Eşime bazen ara sor istersen derim hiçççç arayıp huzurumu bozamam der.
Dağdaki gelip bağdakini kovuyor bu nedir ya?
Hem de doğumdan bir hafta sonra.Olacak iş değil ama oluyor işte.İyi ki eşiniz sizden yana olmuş.
Benim kv de diyordu ki, oğlum dövüyor,sövüyor,kovuyor..Gitmiyor anam kene gibi yapışmış.Allah bildiği gibi yapsın bunları

Kaktüs gönder isimsiz :KK48:

Bence düşünmen bile gereksiz alcaksa eşin alsin, o sana ne annelik yapmış ki ne beklesin.Arama bile:kahve:

Ilk okudugumda gidilir
Sona gelince ne gitmesi
Bi bardak su vermem dedim .....

Yorumlarin hepsini okumadim ama genel itibarla yazmayim yazmayim dedim ama bu gelin magdurlugunu da anlamadim gitti.nerde nasil durmaniz esinizle sinirlari belirtmeniz gerektigini ve dengeleri nasil oturtacaginizi dusunup yapmazsiniz sonra affedersiniz.sonuc mu sorunlari halletmeden ustune sunger cekersinuz sonra sunger sıkıldimi vay efendim bu nedir neden su bosalir der durursunuz.
Ha keske hersey gulluk gulistanlik olsa ne var yani gelin anneye annesi gibi annecim dese kv kizim dese gelinine ama yok daha evlenme arefesinde baslar kv gelin cekismesi.Rabbim herkese iyi es iyi gelin ve iyi kv nasip etsin ama en onemlisi anne ve es arasinda denge kurabilecek bir ip cambazi marifetinde es nasip etsin:dua:
Amin inşallah canım.Ben daha nişanlıyken bile Anneciğim diyordum ama hiç hakkı değilmiş.İlk evlendiğim zamanlar,çalıştığım için -hala çalışıyorum- herkesin yanında ''çalışan kadın rezil! Aybaşı oluyor maaşı kocaya veriyor,koca da akşam kendini çatır çatır s.kiyor . Parasıyla kendini bilmem ne yaptırıyor..diyordu çok afedersiniz.
Gel de buna Anneciğim de diyebilirsen.Oğluma ultrasonda kız dediler, dedi ki aman kız olmasın, kızlar or... oluyor
Gel de buna Anneciğim de ..En ufak sıkıntıda gururun varsa boşanırsın..diyor.Ben de ''anne bir büyük olarak bulduğun çözüm bu mu? Evet diyor.Herkes boşansın bence diyor.Madem öyle sen boşan önce diyorum.''İi ben kocamı mutlu ediyöm niye boşanacakmışım?diyor.
Gel de bu kadına Anneciğim de.
Karşılıklı dairelerde oturduğumuz için ve üst katımda görümcem olduğu için, en ufak tartışmada hemen kapıyı çalıp beni iterek içeri giren kv, görümce, kp ,enişte ve yeğenler dahi suçu size bulup,''esasında kadın çok konuşmayacak.Or... luk sadece bacak arasında olmaz .Bir de dil or.. ları vardır.Sen onlardansın.Kocana karşılık vermeyeceksin diyen insanlara karşı tek başınıza kendinizi savunmaya çalışırsanız zaten sınırlarınızı falan gaspetmişlerdir.Kendinizi savunmaya fırsat olmaz milleti dinlemekten.

Gitmem senin yerinde olsam düşün ki ben aynı bahçenin içinde evimiz kutlamayı düşünmüyorum hatta oğluna dedim ne alcan anneler gününde ne alcammm yaaa banane dedi ilgilenmiyorum artık Allah bilir belki bayramda anca öperim elini oğluna söyle sana karışmam gitmek istersen git benden bekleme hatta sende benim anneme gitme
Çok doğru valla.Kendi de benimkine gelmesin Zaten.Annem de biliyor kimin ne olduğunu.Sizinki de biliyordur

6 ay karısını çocuğunu aramadı diye oğlu için böbürlenen bir psikopatı bırakın anneler gününü kutlamak için aramayı gitmeyi ben o kadının üstüne sümüklü mendilimi bile atmam.. Asla öleceğimi bilsem kocamın boşayacağını bilsem gitmem.. Gerçek erkekmişşşş! Papucumun erkeği.. Yavaş gelisn kaynana biraz...!

Inanirmisin bilmem 5 yıllık evliyim annemden daha fazla değer verdim kv anne kelimesinden başka birşey çıkmadı ağzımdan biyere gitsem yemeğini yaptım yada yanımda götürdüm bişey alsam tuzluk bile olsa onada aldım.hasta oldu ameliyat oldu çocuk gibi baktım ama yaranilmayinca olmuyor ışte sen iyi olsanda karşıdaki iyi olmadiktan laf anlamadıktan merhamet sahibi olmadiktan sonra sabaha kadar konuşalım boş inanki
Katılıyorum kesinlikle.Ben de öğretmenim.Karşılıklı otururken iş arkadaslarım oh ne güzel,şimdi gider kv de yemeğinizi yersiniz diyorlardı.Ne mümkün, tam tersi ben diyordum anne yemek yapıyorum sen yapma,size de vericem.Hasta oluyor 182 yi arayıp randevu alıyorum,ertesi günü soruyorum.Tahlil sonuçları için yine arıyor soruyorum.Kendisi benim kalbimda iltihaplanma oldu holter takıldı, neyin var, geçmiş olsun bile demedi.Duyunca da sinirden kıcıktan olmuştur dedi.Ben de ne yaptıysam hiç yaranamadım.Biz eşimle severek evlendik .Nişanlıyken de durmadan,ben oğlumu seven kızı sevmem. .m gelmeden gam geldi gibi ayıp Veaptalca sözler ediyordu.

ay gitme acik ve net.aramada one oyle esin kv desininkini kutlamiyorsa sende kutlama.kaynana cocuk dogurdu senin annen tas mi dogurdu.ben kendi anneme hediyemi alirim kv de beni hic baglamaz zaten hicc sevmem kendisini.esim de anneler gunu falan haz etmez onlarda yoktur zaten geride 3 oglu var hicbiri kutlamaz odun gibiler ama esim onlar kadsr odun degil ben azicik yonttum onu.kutlama bosver gerek yok cokda cirkef mis zaten gerci yuzde 70 i boyle bunlarin uyuz seyler...
Tabiki kendileri evlat doğurmuş, biz de köprk yavrusuyuz sanki. Hak etmeyene yapmayacaksın valla,bunca zamandır yaptım da ne oldu? İyiliğe mi geçti? Tamam Allah rızası için yaptım ama o öyle anlamadı.Beni enayi sandı,ezik ve silik olduğumu düşündü belli ki

Gerçekten çok saçmaydı bu konu İslam dinimizde Anneler günü diye birşey yoktur bunu eşine söyle kendi ne istiyorsa onu yapsın seni de batıl saçma sapan uyduruk adetlere mecbur etmesin nokta .

Back