Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Kv sizin anneniz degil ki esinizin annesi. Herkes kendi annesine gitsin herkes kendi annesini arasin. Zorla yapilan seyden hayir gelmez. Biktik su erkeklerin analarini gorme zorunlulugundan

Aynen, annemler diyordu kızım kocan kötü değil, annesinin etkisi altında kalıyor.Zamanla değişir, düzelir .Ben de zaten ayrılmayı istemiyordum.İnanın beni dövüyordu yine de seviyordum .Hatta bir kere beni yine dövdü.Aramız bozuk, konuşmuyoruz.Evin aidatı falan var ödenecek.maaşımı aldım, kv ye verdim dedim "anne kocam şimdi gurur yapıp isteyemez, sen ver bu parayı borcumuzu ödesin"hooop aldı koynuna soktu parayı .Akşam eşim geri göndermişti ama o da ayrı mesele

siz ne yapmışsınız böyle ya. bu kadar iyiliği insan anasına babasına yapmaz.şaşırdım üzüldüm

Sen gitmezsen gelinin de sana gelmez ilerde. Git anacım, git kuzucum.

belki konu sahibi ile gelini ilerde çok iyi anlaşacak. bu çıkarımı nasıl yaptınız ki. anlamsız buldum.sonuçta kadın durduk yere gitmemezlik yapmıyor ki korkunç şeyler yaşamış

belki konu sahibi ile gelini ilerde çok iyi anlaşacak. bu çıkarımı nasıl yaptınız ki. anlamsız buldum.sonuçta kadın durduk yere gitmemezlik yapmıyor ki korkunç şeyler yaşamış
Yaşlı deyip alttan alsın. Yaşlıları normal insanlar gibi düşünmeyeceksiniz, çoğunun ruh sağlığı yerinde değil.

En guzel gunlerınızı maaf etmısler ama etmısler yanı kocanızda ıyı bır koca degılmıs.
Sıze aramayın dıyemem muhtemelen ben olsam huzurum bozulmasın dıye ararım , anam yerıne koymam herkesın yerı bellıdır ama bu saatten sonra hır gur kaldıramazdım sanırım

Benim kaynanam da anormal biraz. Oğluşum oğluşum diye 10 dakka öpüp kokluyor kocamı. Sonra da beni bir kere öpüp geçiyor, çok sinir oluyorum ama fazla belli etmemeye çalışıyorum.

Aman cahilliğine vurun.
Bence eşiniz ile hiç polemiğe girmeden teklif ederse önce ANNECİĞİNİZE sonra KV gidin.
Kutlayın dönün evinize ,yaptığı ayıp onda kalsın ....

ya ne kadar abartilio bu anneler gunu filan yaa :S gitsen ne gitmesen ne..karsidakinin boyle bir beklentisi olmasida ayrica sacma bana gore

Back