peki ya eşin hak ettiğin düşünyorsa?Haketmiyorsa gitmemeli! Aramamali! Net!
Ben oyle yapiyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ya eşin hak ettiğin düşünyorsa?Haketmiyorsa gitmemeli! Aramamali! Net!
Ben oyle yapiyorum:)
Aynen, annemler diyordu kızım kocan kötü değil, annesinin etkisi altında kalıyor.Zamanla değişir, düzelir .Ben de zaten ayrılmayı istemiyordum.İnanın beni dövüyordu yine de seviyordum .Hatta bir kere beni yine dövdü.Aramız bozuk, konuşmuyoruz.Evin aidatı falan var ödenecek.maaşımı aldım, kv ye verdim dedim "anne kocam şimdi gurur yapıp isteyemez, sen ver bu parayı borcumuzu ödesin"hooop aldı koynuna soktu parayı .Akşam eşim geri göndermişti ama o da ayrı mesele
Sen gitmezsen gelinin de sana gelmez ilerde. Git anacım, git kuzucum.
Yaşlı deyip alttan alsın. Yaşlıları normal insanlar gibi düşünmeyeceksiniz, çoğunun ruh sağlığı yerinde değil.belki konu sahibi ile gelini ilerde çok iyi anlaşacak. bu çıkarımı nasıl yaptınız ki. anlamsız buldum.sonuçta kadın durduk yere gitmemezlik yapmıyor ki korkunç şeyler yaşamış
Yaşlı deyip alttan alsın. Yaşlıları normal insanlar gibi düşünmeyeceksiniz, çoğunun ruh sağlığı yerinde değil.
Kayinvalidemin o muamelesini esim hakettigimi dusunuyorsa kusura bakmayin ama o esi de hayatimda tutmazdim. Ne demek yahu?peki ya eşin hak ettiğin düşünyorsa?
eşi hayatından çıkartmak zor bişeymiş...Kayinvalidemin o muamelesini esim hakettigimi dusunuyorsa kusura bakmayin ama o esi de hayatimda tutmazdim. Ne demek yahu?