- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi capricorn87
Ay fenalık geldi ilk paragrafı okumam yetti gitme canım bu ne etmediğini bırakmamış ne halleri varsa görsünler yenilir yutulur şeyler değil ki bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşa çok katılıyorum. Ancak bu kadar güzel bir yorum olurduSevginin olmaması tolere edilebilir de saygının olmaması tüm iletişim yollarını kapar benim için. Ayrıca sizin olayda seviye resmen yerlerde sürünüyor.
Namusunuza kadar dil uzatılan olaylar benim için asla geri dönüşü olmayan şeylerdir. Değil iletişimi kesmek boşanmaya kadar gider.
Eşinizle aranızın iyi olması güzel birşey ama size yapılanı küçük görüp; artık dersini aldı modunda sizi gitmeye mecbur kılmak çok çok yanlış. Namusuma dil uzatılan, evladıma kadar beddua edilen, haklı çıkmak için olayları ayılıp bayılmalı üçüncü sınıf şova dönüştürülen ortamda şahsen kesinlikle gitmezdim. Kindar olmamakla beraber unutacak kadar aptalda değilim. Benden uzak Mısır’a sultan modunda takılırdım.
Son olarak yüzleşme isteğinizi anlamadım. O kadar çirkef insanlar size hak mı verecek, özür mü dileyecek? Geçmişin açılmasının size bir faydası yok, olayların yeniden canlanıp meselenin dallanıp budaklanması daha olası. Kendinizi boş yere üzmeyin.
Aboww yukselenimiz de burcumuz da aynı:))Oğlak burcuyum yuksekrnim akrep :))kincilik,inatçılık ,gurur,sivri dil iki kat maalesef ...
İşte benden çıktığında da oh bak ne güzel ayağımıza Geldi diye durabilecek tipler eşime de güvenmiyorumGerçekten öyle ben olsam gitmezdim. Benzer şeyler yaşadım eşimin ailesiyle cok uzun zamandır görüşmüyorum. Aynı seninkiler gibi saygısız insanlar. Ama eşin madem arkanda duruyor git bence en azından senden çıkmış olsun.
Eşim yanımda olsa bı derece en azından giderim ve nasılsa rahat durmayacsklari için en ufak bi salakça tavırda eşyalarımi toplar oğlumu alır defolurym eşim ne yaparsa yapsın hala daha konuşursa onu da bırakırım ki zaten o olayın soğukluğu gitmiyo içimden dediğiniz doğruBende onu söylemek istedim. Yalnız gitseniz ve bir olay çıksa bin bir türlü iftira atabilir kapasitede olan insanlar. Esiniz yaninizda olsa sorun yok derim, ama ilkin beraber gitmeniz daha iyi
Kesinlikle dünya onumde dursa haksızlığa susmam sadece bana değil kime olursa olsun bu birde fazla doğrucu davutym bu kimsenin işine gelmiyor maalesef ..ve dediğiniz gibi iyi olduğuma çok iyiyim kötü ooduguma çok kötü ortası yok ve asla da durup dururken kimseye bulaşmam sevmediysem uzak dururum ama damarima basınca daAboww yukselenimiz de burcumuz da aynı:))
Tamam yukarıda saydığıniz özelliklerimiz var ama haksızlığa gelmediğimiz için bu böyle.
Insan gibi olanlara pamuk gibiyiz.
Bulaşmasınlar madem dimi![]()
Valla keşke çocuk olsalar daha kolay olurdu bazen kendime kızıyorum kendimi ailemi muhatap ettiğim tipler e bak oğlumun taşımasına sebep olduğum genlere bak :))Valla birbirinden beterler okudum yeniden de
Dediğim gibi çocukmuş gibi gör onları
Bende öyleyim yap deyince yapamıyorum şu yasima geldim hala uyuzum :)Oh oh bende de var bunlar ben yengecim... kinden icim icimi yer cogu zaman
En pis huyumda
Mesela annem dedi ki kizim üşürsün hirka giy giymezsen boyle olur
Sirf o oyle.dedi diye hirkayi giymem
Ay ne sacma burç ya ahahahahah
1 günde ne yapabilirler ki, aslında haketmiyorlar ama gitmezsen yıne sen suçlu olacaksın.İşte benden çıktığında da oh bak ne güzel ayağımıza Geldi diye durabilecek tipler eşime de güvenmiyorum
Durmuştu araba eve geldik inerken arkadan Dürter gibi itti çabuk ol diye bende bağırdım ordan sonrasını eşim devraldı sonra o cins kızı gelip sen bizi evladımız dan ayirdin Allah'ta sana evlat acısı yasatsin dedi sonra birbirlerine girdiler aklı sıra sende üzül diyecek o kadar mal ki Allah'ım ya ve bu tipler hala anılarını bile umursayip aranıyor bizimki de yaranma peşinde herhalde iyice sinirlendim bakGitmem kesinlikle. Arabadan itmiş sizi nasıl yüzyüze bakacaksınız? Torununu mu özlemiş, nasıl kucağınıza bebek varken itebiliyor? Nasıl sevgiyse artık!! Yeğeni ölsün diye dua eden kızına iki tokat atamamış. Bunların kapısının önünden geçmem.
Bende böyle düşünuyiorum o yüzden konu açtım eşim baktı orda sallayan yok bari buradan götüreyim derdinde madem bu sorun çözülsun istiyo ki çözülecek birşey yok ama o tarafı bastıracak pişman olsalar bana veya kardeşine bi adım atarlardı bilmiyorum belki de boşanmak en doğrusuArkadaşa çok katılıyorum. Ancak bu kadar güzel bir yorum olurdu.Konu sahibi kendinize gelin. O insanlar size yaptıklarından asla pisman olmayacaklar ve üstüne de daha kendilerini haklı görüp, gelini ayağımıza getirttik oh diyecekler. Kocanda seni kullanıyor, hatalarını anladılar diyerek seni onların ayağına gönderiyor, sana yapılanları küçük görüyor. Nolur bu oyuna gelme gerçekleri gör
Bişey yapamazlar yemez çünkü direk gider savcılığa şikayet ederim rezillik öyle olmaz böyle olur diye eşimi de bırakırım doya yaşasin ailesiyle ...1 günde ne yapabilirler ki, aslında haketmiyorlar ama gitmezsen yıne sen suçlu olacaksın.
Ben boşanma aşamasına geldim ebi terkettim sırf aynı sebeplerden. Sonra eşim adam oldu biraz ama hala ailesinin dizinin dibinde, ne hali varda görsün diyorum artık. Şimdi çoğu şey yoluna girdi ama benim içimde çok şeyler kırıldıktan sonra. Boşuna düşmanını sevindirme canim. Emin ol rezillik konusunda kimse benim eşimin ailesini geçemez.Bişey yapamazlar yemez çünkü direk gider savcılığa şikayet ederim rezillik öyle olmaz böyle olur diye eşimi de bırakırım doya yaşasin ailesiyle ...
Valla suçlu olacağım ama gidersem de eşim benim gözümde bitecek tamamen sanki
Bende başak burcuyum alındım biraz bu duruma.Gitme
Seni kandırıyor olabilir yükselen basak mis
Akrep zaten zehir gibi bir burc
Guvenmemekte haklısın ustteki yorumlarını okudum canım
Benim esimde basak
Hic güvenmem.
Gitme
Seni kandırıyor olabilir yükselen basak mis
Akrep zaten zehir gibi bir burc
Guvenmemekte haklısın ustteki yorumlarını okudum canım
Benim esimde basak
Hic güvenmem.
Benim burcumda akrep. Bende alınacağım. Hiçte zehir gibi değilim. Yanlış bi çıkarım bence.Bende başak burcuyum alındım biraz bu duruma.
Aslında en güvenilecek burçlardan biridir başak ama neden böyle düşündünüz ki.
Hayatta en sevmediğim şey kaypaklık,sözünün adamı olmamak vs vs....